Oho! Perhe tyhjensi Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon luksuskodin Espanjassa – salainen operaatio paljastui!

Uutiset | 02.08.2019 06:03

Poliisi teki kotisetsinnän tuottamuksellisesta rahanpesusta epäillyn Sofia Belórfin, 29, ja hänen törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta epäillyn avopuolison Niko Ranta-ahon Marbellan-huvilalle. Julkisuuteen ei ole kerrottu, onko ökyhuvilalta tehty takavarikkoja.

Lue myös: Vankilasta suoraan baariin ja shoppailemaan! Sofia Belórf juhli vapautumistaan Helsingin keskustassa – kuvat Seiskassa!

Poliisin suorittamat etsinnät Ranta-ahon ja Belórfin Espanjan-asuntoon eivät estäneet perheen vierailua paikalla. Niko Ranta-ahon sisko ja isä saapuivat viime viikolla miljoonahuvilalle.

Sofia ja avopuoliso Niko Ranta-aho eivät ehtineet nauttia uudesta huvilastaan kuin hetken, ennen kuin poliisi pidätti heidät. Kahden miljoonan euron arvoinen huvila sijaitsee Marbellan ylellisimmällä alueella Porto Banúksessa.

Sofia ei aio erota Niko Ranta-ahosta rikosepäilyistä huolimatta. Kuva lokakuulta 2018.
Sofia ei aio erota Niko Ranta-ahosta rikosepäilyistä huolimatta. Kuva lokakuulta 2018.

 

Lue myös: Sofia Belórf vakuuttaa: ”Suhde Nikoon jatkuu edelleen rikosepäilyistä huolimatta!”

Ranta-ahon sisko ja isä saapuivat viime viikolla huvilalle. Asunnolle viettiin suuri määrä muuttolaatikoita. Paikalle saapui myös avoautolla neljän hengen seurue.

Kun isä ja sisko poistuivat, heillä oli mukanaan matkalaukkuja, jotka lastattiin valkoisen Range Roverin kuljetustilaan.

Seiska tavoitti isän, joka ei halunnut kommentoida poikaansa kohdistuvia rikosepäilyjä.

Katso kuvat salaisesta operaatiosta tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Mia Jussinniemi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!