Hyppää pääsisältöön
Esko Valtaoja

Seura: Esko Valtaoja joutui leikkaukseen – kynsitulehdus osoittautuikin syöväksi!

Avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja kertoi Seuran kolumnissaan käyneensä syöpäleikkauksessa.

Esko kertoi toipuvansa leikkauksesta parhaillaan, ja hänen oikea kätensä on paketissa.

- Kynsitulehdus paljastui yllättäen okasolusyöväksi, ja keskisormen pää veistettiin vanhan Volvon keulaa muistuttavaksi. Näin siinä käy kun näyttää maailmankaikkeudelle keskaria liian usein, hän kirjoitti.

Lue myös: Syöpää sairastava Janita Lukkarinen joutui kiireellä sairaalaan! Makaa eristetyssä huoneessa: Verenpurkaumia ja mustelmia ympäri kehoa

Professori kertoi, että leikkaus tehtiin paikallispuudutuksessa. Operaation aikana hän alkoi pohtia Suomen terveydenhuollon erinomaisuutta.

- Yleensähän me vain marisemme sen hitaudesta, byrokratiasta, maksuista, hoitovirheistä, ja ties mistä. Mutta tässä minä olin, lähetteestä ripeästi kynnenpoistoon, patologin koepalaan, ja kasvaimen poistoon muutamassa viikossa. En edes ehtinyt käyttämään sitä eräille niin tärkeää valinnanvapautta, kun suomalainen perusterveydenhuolto oli jo heittänyt minut koko putkesta läpi. Eihän se tosin halpaa lystiä ollut, yksi 37,20 euron lasku tuli jo ja toinen taitaa vielä mätkähtää.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!