Uutiset

Selviytyjät-voittaja Sampo Kaulasen yllättävä päätös: Muutamme pois Suomesta!

18.05.2018 07:41

Kyläkauppias Sampo Kaulanen, 39, voitti Selviytyjät Suomi -ohjelman. Hän kuittasi 30 000 euron voittopotin, jonka lahjoittaa hyväntekeväisyyteen Hope Ry:lle.

Sampo vietti kaiken kaikkiaan saarella 33 päivää, vaikka luovuttaminen oli mielessä jo aikaisemmin.

– Pääsääntöisesti siellä oli tylsää. Päivä tuntui viikolta. Kahden viikon jälkeen tuli fiilis, että pää hajoaa enkä jaksa. Mietin, että jos olisi sopiva kivi, voisin katkaista jalan ja päästä pois, Sampo kertoo.

Sampo ja Minttu juhlivat tänä vuonna kuusivuotishääpäiväänsä.
Sampo ja Minttu juhlivat tänä vuonna kuusivuotishääpäiväänsä.

Lue myös: Sampo Kaulaselta sydämellinen teko – ei pidäkään Selviytyjät-voittorahoja itsellään: Hyvä pistetään kiertämään!

Paino putosi

Kilpailijat eivät saaneet syödäkseen aasialaisherkkuja, vaan ruoka oli lähinnä riisiä ja jauhoa. Televisioissa nähtiin, kuinka kilpailijat laihtuivat viikko viikolta.

– Pudotin painoa noin 15 kiloa, josta puolet on tullut takaisin. Mintulla oli totuttelemista, ja tuntui, että hän vierasti minua. Olisi se itsellekin hieman outoa, että joutui tutustumaan uudelleen. Tyttäremme itki aivan kauhuissaan, kun näki minut. Se tuntui rankalta.

Sampo laihtui kilpailun aikana huimat 15 kiloa.
Sampo laihtui kilpailun aikana huimat 15 kiloa.

Lue myös: Selviytyjät Suomi -voittaja Sampo Kaulanen avautuu viidakon kakkabileistä: ”Se oli kuin juhlahetki!”

Ensi vuonna 40

Sampo ja hänen Minttu-vaimonsa aikovat ensi vuonna toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa.

– Olemme suunnitelleet, että pidämme välivuoden ja muutamme ulkomaille. Bahaman suuntaan olisi ihan kiva muuttaa, mutta Minttu ajatteli, että karibialaiset kaunottaret ovat liian tyrkkyä tavaraa. En tiedä kohdettamme vielä, mutta luultavasti lähdemme Thaimaahan tai Karibialle.

Lue myös: Seksihalut katosivat Selviytyjät Suomi -kisan aikana – huolestunut Sampo Kaulanen kysyi asiasta psykologilta: tämän vuoksi ”eivät bambut jytkänneet!”

– Idea lähti ihan omasta kuolevaisuudesta, sillä täytän ensi vuonna 40. Haluan tehdä jotain muutakin kuin hönöttää ja paiskia töitä. Nuorimmainen menee muutaman vuoden päästä kouluun, joten nyt on ainoita hetkiä.

Lue Sampo Kaulasen laaja henkilöhaastattelu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Ari Lahti, Seiskan arkisto ja Sampon kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!