Hyppää pääsisältöön
Katso video!
sampo kaulanen

Seksihalut katosivat Selviytyjät Suomi -kisan aikana – huolestunut Sampo Kaulanen kysyi asiasta psykologilta: tämän vuoksi ”eivät bambut jytkänneet!”

Selviytyjät Suomi -kisa huipentui sunnuntai-iltana 13.5. kyläkauppias Sampo Kaulasen voittoon. Seiska tapasi 30 000 euroa rikkaamman miehen, joka paljasti faneille, mitä kaikkea kulisseissa oikein tapahtui. 

Lue lisää: Sampo Kaulaselta sydämellinen teko – ei pidäkään Selviytyjät-voittorahoja itsellään: Hyvä pistetään kiertämään!

- Eniten meillä oli hässäkkää elukoiden kanssa. Leirissä kävi aika paljon kutsumattomia vieraita. 

Sampo kertoo Seiskalle, että vaikka molemmissa heimoissa kilpaili naisia sekä miehiä, ei helteisessä ilmastossa nähty ainuttakaan viidakkoromanssia. 

- Mitään sutinaa ei ollut. Niin sanotusti eivät bambut jytkänneet viidakossa, että siinä mielessä oli kohtuullisen tylsä porukka. Muutenhan meillä oli keskenään oikein hauskaa. Puhuimme elämästä ja syvällisistäkin asioista. Selviytyjät-reissu oli kuin aikuisten leirikoulu. 

Kisan aikana Sampo ihmetteli seksihalujen katoamista. Vastaus oli yksinkertainen.

- Kysyin asiaa psykologilta. Hän kertoi, että siellä nälkä ja selviytymisvietit ovat etusijalla. Sen vuoksi siinä ei nälissään tule mietittyä minne lähtisi vetämään hanskaan.  

Miten juhlistit voittoa? 

- Siellä Kimmon ja ilarin kanssa vedettiin aamuun asti hapanta. Hypitiin uima-altaaseen ja jutusteltiin henkeviä, Sampo paljastaa. Teksti:
katja lintunen
Kuvat:
ari lahti

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!