Seksipommi-Riikan jättämä Frederik, 72, pakeni eroahdistusta ulkomaille: Haen naisen Aasiasta!

Uutiset | 23.11.2017 06:56

Legendaarisen laulaja Frederikin alias Ilkka Sysimetsän, 72, maailma romahti pari viikkoa sitten, kun hän palasi kotiin Rodoksen-keikkamatkalta. Kotona miestä odotti järkytys, sillä hänen nuori rakkaansa Riikka, 34, oli pakannut tavaransa ja muuttanut parin kotoa.

Lue lisää: IS: Tämä seksipommi jätti tylysti Frederikin, 72 - katso Riikan, 34, paljastavat bikinikuvat!

Pitkän suhteen päättyminen sai Frederikin lähtemään ulkomaille puntaroimaan ajatuksiaan. Seiska tavoitti Frederikin Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jossa mies oli nousemassa Kanarian-koneeseen.

Kanaria on vain välietappi konkarilaulajalle, joka aikoo rakkauden perässä käydä tarkistamassa myös muun muassa Vietnamin ja Thaimaan apajat.

Lue myös: Frederik villitsee Mannerheimina: Kiehnää rohkealla musiikkivideolla Maria Monden kanssa – katso!

– Lähden tekemään surutyötä mutta myös etsimään itselleni uuden naisen! Paras keinohan ajan kanssa on saada ero-surua pois, kun löytää uuden kivan naisen tilalle. Sitä kautta saa muuta ajateltavaa ja huonot asiat pois muistista, Frederik yllättää.

Puhtaalta pöydältä

Junttidiskon kuningas uskoo, että hänen on helpompaa löytää ulkomaalainen nainen.

– Mitä pidemmältä naisen löydän, sen parempi. Ulkomaalaisilla naisilla ei ole mielikuvaa Frederikistä, vaan heidän kanssaan tutustumisen voi aloittaa puhtaalta pöydältä.

Lue myös: Frederik raivostui Tapani Kansalle: Olet naisia kähmivä pelle!

– Nainen voi olla minkä värinen, maalainen ja kokoinen tahansa. Olkoon vaikka eskimo, kunhan on kiva ja herttainen, Frederik linjaa.

Lue lisää Frederikin ajatuksista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!