fbq
Uutiset
08.06.2018 15:31
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
konssi evelina
Seksikäs Suklaa heitti Evelinan live-esiintymisen vitsiksi – some-kansa repesi kahteen leiriin: Mikael Gabrielinkin manageri vaatii anteeksipyyntöä!
Uutiset
08.06.2018 15:31
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Vuoden naissolisti-Emman voittanut Evelina on joutunut kovan kritiikin eteen. Hän esiintyi aikaisemmin tällä viikolla YleXPop-konsertissa Vaasassa. Naisen lauluääni on jakanut paljon mielipiteitä. 

Asiaan otti kantaa Seksikäs Suklaa -nimellä musiikkia ja sketsivideoita tehnyt Luyeye Konssi. Hän julkaisi Instagramissa pätkän Evelinan esiintymisestä ja kirjoitti sen yhteyteen: Kun Frendis pääsee KaroakeBaarista suora lavalle

Video lähti leviämään kulovalkean tavalla. Toiset pitivät videota kiusaamisena, toiset taas hyvänä vitsinä. 

 

Tägää Karoake beyonces. #sitäminäkin

Henkilön Seksikäs-Suklaa👱🏿 (@seksikas_suklaa) jakama julkaisu

Video on kerännyt runsaasti kommentteja puolesta ja vastaan. Esimerkiksi räppäri Mikael Gabrielin manageri Peppi Puljujärvi kannusti Luyeyeä pyytämään Evelinalta anteeksi. 

Peppi: Etkös säkin oo kampanjoinu koulu ja nettikiusaamista vastaan?

Luyeye: Wau. Peppi ja kaikki ketkä ootte tykänny tästä, tää tulee teille kaikille. Me ollaan tehty sketsejä siitä, et ollaan naurettu meijän maahanmuuttajien tavoista ja siitä miten me saatetaan käyttäytyy tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa, jotka on tosi isosti kärjistetty ja jokaikinen teistä on nauranu niille jossain vaiheessa (toivottavasti) ja tää tapa on ollu vähän niiku watch and observe meiningillä tehtyä erittäin KOROSTETUSTI. Heti ku mä teen jostain artistista tän tyyppisen videon josta jengi on muutenkin puhunut niin yhtäkkiä jengi näkee tän vääränä. T: Seksikkään-Suklaan KriisiTiimi

Peppi: Tää kohdistuu yhteen ihmiseen, joten mun mielestä se on eri asia silloin. Huumori on vaikea laji, te osaatte tehdä huumoria hyvin vaikeistakin asioista. Silloin kuitenkin kun se kohdistuu yhteen ihmiseen, hänen taitoon tai olemukseen niin se menee helposti yli. Eveliina tekee tässä maassa hienoja asioita mihin kovin moni muu ei ole pystynyt ja sen sijaan, että painaisitte häntä tai ketään muutakaan alas niin olisi syytä toimia juuri päinvastoin. Sä ja te olette esikuvia monille nuorille, joten mun mielestä on paljon väliä sillä millä tavalla käytätte saavuttamaanne asemaa. Enemmän rakkautta, vähemmän kiusaamista. Oot fiksu ja ihana jäbä, mutta tää meni yli ja mielestäni olisi vain ja ainostaan oikein pyytää anteeksi. :)
 

Keskustelu käy kuumana myös Jodelissa, jossa Luyeyen uraa seuranneet ihmiset nostivat esille erikoisen asetelman. 

Luyeye on itse maahanmuuttaja. Hän muutti Suomeen yhdeksänvuotiaana. Hän on videoillaan vitsaillut niin ylipainoisista, homoseksuaaleista, vähävaraisista, tubettajista, naisista, maahanmuuttajista sekä myös Jari Sillanpäästä. Joten minkä vuoksi meemi Evelinasta aiheutti niin paljon pahaa mieltä?

Lue lisää: Jari Sillanpää avautui EVS-lähetyksessä ensimmäisestä huumekärystään – ajoi autoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena: En tiennyt, että on nollatoleranssi!

Seksikäs Suklaa ja Dosdela julkaisivat viime vuonna kappaleen huumeista kärynneestä iskelmätähdestä. Asiasta ei noussut kohua, kuten ei muistakaan Seksikkään Suklaan tekemistä sketseistä ennen Evelinaa. 

Ja mä meen vauhdilla, niin kuin Jari sillanpää
Nopeet lasit mul on pääs ja mä etin määränpäät
Ja mä meen vauhdilla, niin kuin Jari sillanpää 
Mul on liekkipipo pääs ja mä etin määränpäät

Jari Sillanpää -kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 840 000 kertaa. Ja mainittakoon, että myös Vesa Keskinen on joutunut kaksikon kappaleen aiheeksi. 

Vitsailu on vaikea laji, sillä usein joku saattaa loukkaantua. Esimerkiksi näyttelijä Aku Hirviniemi vitsaili huhtikuussa Jari Sillanpään huumekohun kustannuksella. Kuten arvata saattaa miehen some-päivitys aiheutti fanien keskuudessa suuria kysymysmerkkejä. 

TAUSTAA: Aku Hirviniemi kuittaili Jari Sillanpäälle hymyssä suin metamfetamiinin käytöstä - ”Ivattiinko sua, kun sairastit depressiota?”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »