fbq
Uutiset
21.04.2017 14:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Seiska paljastaa: Tämän takia Vain elämää loppuu!
Seiska paljastaa: Tämän takia Vain elämää loppuu!
Uutiset
21.04.2017 14:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Tänään perjantaina 21.4. starttaa Nelosella supersuositun Vain elämää -sarjan kuudes kausi. Vuonna 2012 käynnistynyt hittiohjelma on isojen muutosten kourissa: jaksot kuvattiin poikkeuksellisesti tammi-helmikuussa Espanjan Aurinkorannikolla ja nähdään siis jo keväällä, kahdesti viikossa.

Erikoinen Vain elämää -uudistus - muut saavat tuplajakson, Olli Lindholm yhden!

Ennen pääsiäistä Seiska paljasti, että Vain elämää loppuu. Kesällä kuvataan sarjan viimeinen, all stars -kausi, joka nähdään televisiossa ensi syksynä. Hautajaiset ovat komeat, sillä päätöskausi kokoaa yhteen seitsemän aiempien kausien katsojasuosikkia.

Mukana ovat Cheek, Kaija Koo, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Toni Wirtanen, Juha Tapio ja Sanni.

Miksi komeita katsojalukuja kerännyt ja kansan rakastama tv-sarja loppuu? Sisäpiirin lähde paljastaa Seiskalle, että kyse on "kuiviin puristamisesta". Miljoonaformaatti yritetään vääntää kuivaksi, kunnes sokka lopulta repäistään irti.

Lähde kuitenkin lisää, että on mahdollista että Vain elämää -formaattia jatkossa muutetaan - ja se palaakin ruutuun eri muodossa myöhemmin. Tv-maailmassa kun kaikki on mahdollista. 

Kiinnostavat artistit loppuvat

Kuuden kauden aikana Vain elämää -tulkintoja on suoltanut yhteensä 42 suomalaista laulajaa. Osa on ollut kestotähtiä valmiiksi, osa vasta orastavia artisteja tai nuupahtaneita nimiä. Ja osalle Vain elämää on merkinnyt valtavaa nostetta uralle.

Suomen kokoisessa maassa kiinnostavia laulajia ei kuitenkaan riitä loputtomiin, siksi maitoa lypsävä lehmä on jossain vaiheessa pakko teurastaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »