Katso videot!

Seiska bongasi Cheekin ja Jens Kyllösen upouuden ökyveneen vesiltä – näin lipuu yli 200 000 euron sähkövene, jonka voi ladata pistorasiasta!

Uutiset | 22.08.2018 16:12

Tulevana lauantaina (25.8.) räppärin uransa päättävä Cheek eli Jare Tiihonen on hommannut ”eläkepäivillensä” huikeaa teknologiaa edustavan sähköveneen. Kyseessä on suomalainen vene, jonka Jare hankki ystävänsä, pokeritähti Jens Kyllösen kanssa. 

Kaverusten ostama Electric Day Cruiser Q30 -sähkövene maksoi 225 000 euroa. Varsinaisen erikoisuuden Cheekin ja Jensin "elegantista ja liki äänetttömästä" veneestä tekee se, että sen voi ladata vaikka tavallisesta pistorasiasta. 

- Bongasin jenkkiläiseltä Instagram-sivustolta törkeän hienon veneen, mutta kun tutkin sitä, se olikin suomalainen keksintö: sähkövene. Se on yksi ensimmäisiä maailmassa. Otin samana päivänä heihin yhteyttä. Heillä oli yksi vene valmiina, joten ostimme sen. Olemme käyneet jo Jensin kanssa treenaamassa merellä, Cheek kommentoi Seiskalle, joka onkin jo bongannut Jaren veneen vesiltä. 

Lue lisää: Oho, Cheek ja Jens Kyllönen hankkivat maailman ensimmäisen, suomalaista tekoa olevan sähköveneen - katso kuva!

cheekin vene
Cheekin ja Jaren veneen on jo voinut bongata vesiltä

- Olin etsinyt cruisailuun sopivaa venettä jo hetken aikaa. Veneen upea muotoilu ja se, että se käy sähköllä tekivät minuun vaikutuksen. Q30 on todella spesiaali. Ollaan Jaren kanssa iloisia, että ollaan ensimmäisen Q-Yachtsin Q30 -veneen omistajat, Jens puolestaan kertoo veneestä lähetetyssä tiedotteessa. 

jens ja jare

Sähköveneen pituus on 9,3 metriä, ja sitä vie eteenpäin 27 hevosvoimainen moottori. Huippunopeus on 15 solmua.

azimut

Lue lisää: Cheek ja Jens Kyllönen saivat vihdoin ökyveneensä myytyä! Cheek tähyää jo uutta luksusjahtia

Kaksikon ensimmäinen yhteinen vene oli ylellinen Azimut Fly50. He luopuivat veneestä viime kesänä. Tarkkaa hintaa ei tiedetä, mutta vene oli liikkeessä myynnissä 295 000 eurolla.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus & Korppi Films/Q-Yachts
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Aarne Tenkanen nousi lavalle erikoisessa keikkapaikassa – laulava ratikkakuski vip-tilojen tarjonnasta: Olisi voitu järjestää myös pari sutturaa!

Katso video!

Tanssijakaunotar Laura Allonen on intersukupuolinen: Häpesin itseäni pitkään

Katso video!

Hävettikö alastonjuoksu, Bile-Dani? "Ei tällaisella munalla!" - K18-helikopterivideo!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!