fbq
Uutiset
25.07.2017 12:52
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan toimitus
Cheek
Cheek ja Jens Kyllönen saivat vihdoin ökyveneensä myytyä! Cheek tähyää jo uutta luksusjahtia
Uutiset
25.07.2017 12:52
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan toimitus

Räppäri Cheek ja pokeritähti Jens Kyllönen ostivat kaksi vuotta sitten Azimut 50 Fly -jahdin. Alun perin vene laitettiin myyntiin jo viime kesänä. Silloin myyntihinta oli 345 000 euroa, mutta sopivaa ostajaa ei löytynyt.

Cheek ja Jens Kyllönen järjestivät julkkisbileet ökyjahdillaan - kuva!

Tänä kesänä myynti-ilmoituksessa hintana oli 295 000 euroa. Vene oli myynnissä espoolaisessa Xo1 Marine -liikkeessä, josta vahvistetaan Seiskalle, että nyt vene on saatu myytyä. Lopullinen kauppasumma on lähellä pyydettyä hintaa.

Cheekin ja Jens Kyllösen vene

Seiskan tietojen mukaan Cheek ja Jens myivät yhteisesti omistamansa jahdin, koska Jens on muuttamassa Suomesta Yhdysvaltoihin.

Cheek testasi heti veneensä grillin - tältä näyttää satojen tuhansien ökyjahti!

Cheek ei ole hylkäämässä veneilyä, vaan miehen sormet syyhyävät jo uuden jahdin hankkimiselle.

Cheekin ja Jensin myymä Voyager-niminen jahti on valmistettu vuonna 2003. Valkosinisen veneen rungon pituus on 16 metriä ja suurin leveys 4,78 metriä. Veneessä on kaksi suurta makuuhyttiä ja miehistöhytti. Makuupaikkoja on kuudelle hengelle. Hyvin varustellusta aluksesta löytyy muun muassa jääkaappi, grilli ja huippuluokan äänentoistojärjestelmä.

Silminnäkijät äimistelivät: pokerimiljonääri Jens Kyllönen käveli Mersu-liikkeeseen – ”Ostopäätös näytti tapahtuvan sekunneissa”

Mielenkiintoisena yksityiskohtana on vedenalainen led-valaistus perässä ja pohjassa. Myös ulkotiloissa on runsas led-valaistus. Lisäksi veneessä on Webasto-lämmitysjärjestelmä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »