fbq
Uutiset
08.08.2019 07:55
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Kaapo Kakko.
”Sehän on Kaapo Kakko!” Turkulaisautoilija hieraisi silmiään: jääkiekon superlupaus yllätti totaalisesti kiipeliin joutuneen BMW-kaunottaren
Uutiset
08.08.2019 07:55
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Varsinais-Suomen sydämessä nähtiin viime viikonloppuna malliesimerkki oivallisesta kansalaistoiminnasta. Seiskaan otti yhteyttä eräs autoilija, joka todisti menopelistään mielenkiintoista tapahtumaketjua.

Tapahtumat juontavat juurensa lauantai-iltaan (3.8.) Turun linja-autoaseman läheisyyteen. Silminnäkijämme seurasi läheltä erikoista episodia, jossa tyylikäs musta BMW ei ottanut kulkeakseen.

– Nuoren naisen kuljettama auto oli jämähtänyt keskelle tietä. En tiedä, oliko häneltä löpö loppu vai mistä oli kyse, mutta hätävilkut hänellä oli kuitenkin päällä, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Ei ole totta! Tshekit iloitsevat Suomen MM-kullasta – mutta yksi asia herättää hilpeyttä: ”Tiedättekö, mitä Kaapo Kakko tarkoittaa meidän kielellämme?”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Syksyllä New York Rangersin NHL-organisaatioon suuntaava Kaapo Kakko kunnoustautui kotikaupunkinsa Turun liikenteessä.
Syksyllä New York Rangersin NHL-organisaatioon suuntaava Kaapo Kakko kunnoustautui kotikaupunkinsa Turun liikenteessä. Koko jutun voi lukea tuoreimmasta Seiskasta!

 

Pian paikalle kurvasi toinen auto, josta purkaantui pari riuskaa nuorta miestä auttamistalkoisiin. Silminnäkijämme hämmästys oli täydellinen, kun hän äkkäsi toisen auttajan henkilöllisyyden.

– Tajusin, että sehän oli Kaapo Kakko!

Lue myös: Kaapo Kakko tekee mitä lystää! Ruotsalaispelaajakin sekosi suomalaisesta superjunnusta – huusi äänensä käheäksi suorassa tv-lähetyksessä: ”Aivan sairasta!”

Vasta 18-vuotias Kaapo on Suomi-kiekon kirkkain timantti. Turun Palloseuran kasvatti ja tuore maailmanmestari Slovakiasta pokkasi kultaa myös vuodenvaihteessa Kanadassa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa ja sitä ennen alle 18-vuotaiden ikäluokassa.

Pian triplamaailmanmestari suuntaa NHL:ään, jonne New York Rangers hänet juhannuksena varasi. Toistaiseksi hän on kuitenkin vielä Turussa - ja hyvä niin nuoren naiskuskin kannalta.

LUE KOKO JUTTU JA KATSO KUVAT KAAPON SANKARILLISESTA TOIMINNASTA TUOREIMMASTA SEISKASTA!

VOIT MYÖS TILATA SEISKAN SUORAAN TÄSTÄ!!!