Uutiset
Katso kuvat!

Sarjahukuttaja paljasti kasvonsa oikeudessa: Pekka Seppänen on käräjäsalin todellinen kameleontti – kuvat!

08.09.2017 09:02

Suomen rikoshistoriassa poikkeuksellisen sarjahukutustapauksen käsittely alkoi viime viikolla Itä-Suomen hovioikeudessa. Kontiolahtelainen Pekka Seppänen, 52, vaatii Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden tammikuussa langettaman tuomion kumoamista kaikilta syytekohdilta. 

Käräjäoikeus tuomitsi Seppäsen kahdesta taposta, kolmesta tapon yrityksestä, kuolemantuottamuksesta, heitteillepanosta, pahoinpitelystä ja parituksesta.

Seppänen on oikeuskäsittelyjen aikana osoittautunut todelliseksi oikeussalien kameleontiksi. Käräjäoikeudessa Seppänen peitti kasvonsa valokuvaajilta valtavalla karvalakilla, mutta hovioikeudessa hän ei enää vaivautunut kasvojaan piilottamaan. 

seppänen

Huh, mikä merirosvoparta!

Hänen naamansa tuli jo aiemmin yleisölle tutuksi poliisin julkaiseman etsintäkuulutuskuvan takia, kun hän pakoili käräjäoikeuden tuomion toimeenpanoa. 

Seppänen

Miestä tosin ei helposti uskoisi samaksi, sillä vankeudessa hän on kasvattanut itselleen valtavan merirosvoparran. Seppänen otettiin kiinni vajaan viikon karkumatkan jälkeen Joensuusta, ja hän on istunut tuomiotaan Pyhäselän vankilassa tammikuun loppupuolelta asti.

Pekka Seppänen

Hovioikeudessa Seppäsen puolustus vetoaa siihen, että oikeuden tulisi ottaa huomioon myös vaihtoehtoinen tapahtumien kulku, eikä Seppästä pitäisi todeta syylliseksi, ellei sitä ole näytetty toteen sellaisella varmuudella, ettei asiasta jää varteenotettavaa epäilyä. Seppänen itse on kiistänyt syyllisyytensä koko rikostutkinnan ja oikeuskäsittelyn ajan.
 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!