fbq
Uutiset
30.05.2020 13:48
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sofia Belorf ja Sara Sieppi
Sara Sieppi podcast-haastattelussa väleistään Sofia Belórfiin – seurasi Katiska-jutun paljastumista järkyttyneenä: Olin todella huolissani!
Uutiset
30.05.2020 13:48
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Ex-missi Sara Sieppi kommentoi hänen ja Sofia Belórfin välejä Aki Linnanahteen podcast-sarjassa.

Sara Sieppi kertoi Aki Linnanahde Talk Show -podcastin haastattelussa, millaiset välit hänellä on maamme puhutuimman kohukaunottaren, Sofia Belórfin, kanssa.

- Meillä on Sofian kanssa ollut sellainen ystävyys, että hän on ollut paljon ulkomailla. Emme näe hirveän usein. Kun näemme, juttu jatkuu siitä mihin se jäi. Emme ole olleet koskaan päivittäin tekemisissä, mutta olemme todella läheisiä ystäviä. Sofia on ystävänä sellainen, että vaikka hän on ollut poissa, niin tietää, että olemme ystäviä, Sara kertoi.

Sofia nousi kohuotsikoihin viime kesänä, kun hänet ja Niko Ranta-aho pidätettiin viime vuonna.

- Katsoin vierestä ja olin todella huolissani Sofiasta ja siitä mitä tapahtui ja mihin pyöritykseen hän joutui. Kun hän pääsi tutkintavankeudesta, näimme ja hän pääsi purkamaan kaikkea. On ollut aika pyöritystä. Nyt en ole nähnyt häntä. Näimme ennen koronaa, mutta nyt emme ole olleet yhteyksissä. Välillä olemme laittaneet tsemppiviestejä puolin ja toisin.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »