Hyppää pääsisältöön
Sara Sieppi vastaa blogissaan huhuihin.

Sara Sieppi avautuu ilkeistä huhuista blogissaan - ”kukaan ole minulta itseltäni tullut suoraan kysymään”

Ex-missi Sara Sieppi vastaa Idealistan blogissaan huhuihin, joita hänestä on liikkunut paljon tämän vuoden aikana.

Sara kertoo törmänneensä viimeisen viikon aikana netissä useisiin kommentteihin, joissa spekuloidaan hänen huulistaan ja niihin mahdollisesti laitetuista täyteaineista.

Nykyisin multa kysellään sen huulipunan sävyn sijasta, missä olen käynyt täyttämässä huuleni. Tähän kysymykseen oon oikeastaan törmännyt ainoastaan tämän vuoden aikana. Olen toki lukenut kommentteja niistä botox-huulistani useamman vuoden ajan, mutta ei kukaan ole minulta itseltäni tullut suoraan kysymään, missä tämä mahdollinen operaatio on tehty, Sara kirjoittaa blogissaan.

Lue myös: Sara Sieppi avautuu painonpudotuksestaan – kuuden päivän keittodieetti vaihtui 11 tunnin jälkeen pizzaan: "Jos haluan vetää burgeria, syön sen!"

Kummeksuu kauneustrendiä

Sara arvelee, että nykyään huulten täyttäminen on niin yleistynyt asia, että sitä pidetään yhtä normaalina kuin kampaajalla käymistä.

En ole ikinä ollut vastaan mitään tällaista, mutta on silti huolestuttavaa, että yhä nuoremmat naiset lähtevät mukaan kauneusoperaatiohin olematta täysin valmiita niihin. Enää ei somessa jaeta pelkästään alennuskoodeja meikkituotteisiin, vaan se alennuskoodi annetaan hyaluronihappopistoksiin, Sara kummeksuu blogissaan nykyistä kauneustrendiä.

Lue myös: Somemyrskyn kohteeksi joutunut Sara Sieppi avautuu kohusta blogissaan: ”Todella törkeästi sanottu”

Huulikommentteja sisaruksilta

Huhuista huolimatta Saran huulet ovat edelleen luonnonmukaiset.

Ei, mulle itselleni ei ole laitettu huuliin minkäänlaisia pistoksia, koskaan, Sara vakuuttaa.

Pienempänä Sara sai kuulla isoista huulistaan sisaruksiltaan, jos heille tuli riitaa jostakin.

Se ei ole tietysti tuntunut yhtä pahalta, kun kommentit ovat tulleet omilta sisaruksilta ja suutuspäissään heillekin on tullut sanottua kaikenlaista, mutta se on asia, minkä mä vieläkin muistan. Se on asia, mihin aina tartuttiin riidan tullen, Sara muistelee.


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Timo Korhonen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!