Hyppää pääsisältöön
Sara Sieppi

Sara Siepin festariviikonloppu päättyi katalasti! Lääkäri määräsi antibiootti-kuurin: "Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis!"

Vuonna 2011 Miss Suomi kruunun päähänsä saanut Sara Sieppi, 28, oli nauttimassa viime viikonloppuna Ruisrockissa kesän festaritunnelmasta ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa. 

Lue myös: Sara Sieppi söi onnellisena hampurilaisia! Sai taas soraäänet valloilleen - kaunottarelta napakka vastaus takaisin, katso vaikka!

Sara julkaisi Instagramiin kesäisiä kuvia festarihumusta. Kylmästä säästä huolimatta kaunotar oli pukeutunut kesäisesti mustaan minihameeseen ja toppiin. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ruisrock 💚

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Ikävä loppu!

Saran oli tarkoitus olla alunperin Ruisrockissa kolme päivää, mutta toisin kävi. 

Sara kertoo Instagram Storiesissa, että hän käveli yhden päivän aikana 15-20 kilometriä, jotka koituivat lopulta kaunottaren kohtaloksi. 

- Kiitos paljon vielä Ruisrock, mun festarit jäi kaksi päiväiseksi, koska satutin mun jalat niin pahasti. Täysin uskomaton juttu. Niissä on niin isot rakot, etten pystynyt eilen kävelemään. Tänään menin lääkäriin ja sain antibiootit. 

- Eli tyhmyydestä kärsii koko pää, en pysty kävelemään tällä hetkellä. 

- Katsoin nuo mun äskeiset stoorit ja tyhmyydestä kärsii siis koko kroppa, eikä pää, niin kuin äsken sanoin. Huomenna on uusi päivä, eiköhän tämä tästä, Sara naureskelee videolla. 

Lue myös: Sara Siepillä tiedossa toisenlainen juhannus: "28-vuotiaana darra kestää neljä päivää"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oli ilo. Huh.💛

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

 

 

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!