fbqSara Forsberg lihoi 20 kiloa: julkaisi paljastavan videon uudesta ulkomuodostaan - katso! | Seiska
Sara Forsberg avautui muodonmuutoksestaan.

Sara Forsberg lihoi 20 kiloa: julkaisi paljastavan videon uudesta ulkomuodostaan - katso!

Uutiset | 13.04.2018 14:42

Laulaja ja YouTube-tähti Sara Forsberg avautuu tuoreella YouTube-videollaan painostaan. Sara paljastaa katsojille, että hän on lihonut noin 20 kiloa kolmessa vuodessa siitä ajasta, kun hän aloitti uransa artistina.

Lue myös: Kääk, Sara Forsbergin sokkipäätös – ajoi päänsä kaljuksi: Tämä saattaa vaikuttaa sukulaissuhteisiini!

Sara kertoo, että tehdessään ensimmäisen levytyssopimuksen Yhdysvalloissa, hänen taustajoukkonsa järjestivät laulajalle personal trainerin, jonka kanssa Sara treenasi kuusi kertaa viikossa. Lisäksi silloin aloittelevalla artistilla oli tanssiharjoituksia, joten hän pysyi hyvässä kunnossa.

Lue myös: Matkustaja valitti Sara Forsbergin käytöksestä lentokoneessa - laulajalta kimpaantunut kuitti: Hän haisi todella pahalta!

Saran levytyssopimus kuitenkin purettiin ensimmäisen singlejulkaisun jälkeen. Sen myötä Sara menetti myös taustajoukkonsa ja heidän palkkaaman personal trainerin, eikä hänellä ollut varaa maksaa siitä itse.

Silloin hänellä oli taloudellisten haasteiden lisäksi ongelmia myös ihmissuhteissa. Kun turvaverkot ympäriltä kaatuivat, Sara kertoi löytäneensä lohdutuksen pizzasta.

Lue myös: Yksi kaupunki teki suuren vaikutuksen Sara Forsbergiin Pallon ympäri -sarjassa: ”Tuli palava halu auttaa!”

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!