Uutiset
Katso kuva!

Sara Chafak viettelee jumalaisen seksikkäänä: uhkea povi vie kaiken huomion – kuva!

20.03.2018 20:39

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak ihastuttaa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa sunnuntaisi-iltaisin. Sen lisäksi Sara ihastuttaa myös sosiaalisessa mediassa, kun hän julkaisee seksiä tihkuvia kuvia Instagram-tilillään.

Lue myös: Sara Chafakin nänni paljastuu Selviytyjät-ohjelmassa! Bikiniyläosa pettää, paljas rinta pullahtaa esiin - kuvat!

Tuoreimmassa kuvassaan Sara poseeraa erittäin avonaisessa paidassa, jossa missikaunottaren uhkea povi pääsee hyvin oikeuksiinsa.

 

?

A post shared by Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) on

Luksuselämää ulkomailla

Sosiaalisen median perusteella Sara viilettää alituiseen ympäri maailmaa. Viime kuukausien aikana kaunotar on viettänyt luksuselämää muun muassa Dubaissa, Las Vegasissa, Pariisissa ja Lontoossa.

Lue myös: Yhden yön hinta jopa 20 000 euroa! Näin hulppeasti Sara Chafak majoittuu luksusreissuillaan ympäri maailmaa – kuvat!

Selviytyjät Suomen lehdistötilaisuudessa Seiska tiedusteli Saralta hulppeista matkoista. Silloin Sara kertoi, että reissut liittyvät sekä työhön että vapaa-aikaan, mutta tarkempia yksityiskohtia matkojen sisällöstä hän ei halunnut kertoa.

Lue myös: Näin Sara Chafak kommentoi luksuselämäänsä ja työkuvioitaan ympäri maailman: ”Se, mitä teen reissuillani, on henkilökohtainen asiani!”

 

Let the sea set you free. ?

A post shared by Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) on

 

What u allow is what will continue

A post shared by Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) on

 

La vie est faite de petits bonheurs?

A post shared by Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) on

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Pasi Murto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!