Uutiset

Samu Haber unohti koronakaranteenin nopeasti: paineli Katiska-käräjiltä venekaupoille ilman maskia – kuvat Seiskassa!

24.09.2020 07:06

Viime torstaina Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin Sunrise Avenue -yhtyeen keulakuvan Samu Haberin, 42, osuutta Katiska-jutussa. Syyttäjän mukaan Haber hankki Niko Ranta-aholta toissakesän Ruisrockissa viisi grammaa kokaiinia ja myös käytti ainetta. Haber on myöntänyt käytön mutta arvioi hallussaan olleen aineen määrän 0,2 grammaksi.

Haber ei saapunut oikeustalolle pääovista, vaan rokkitähti kuskattiin takakautta turvasalissa olevaan niin kutsuttuun pelkäävän todistajan huoneeseen tummennettujen lasien taakse. Syyksi eristämiselle kerrottiin, että Haber on juuri saapunut Saksasta, jossa koronatilanne on pahempi kuin Suomessa.

Lue myös: Samu Haberille tiedossa merkittävä lovi lompakkoon? Hankitun kokaiinin grammahinnaksi voi tulla yli 6 500 euroa!

Maski alkoi hiertää

Istunnon jälkeen Haber ilmoitti haluavansa tavata lehdistöä, koska ei omien sanojensa mukaan halunnut antaa käsitystä, että olisi ”luikkinut takakautta karkuun”.

Haber vakuutti oikeustalolla olevansa tiukassa karanteenissa. – En mä halua ketään tartuttaa, Samu lausui.
Haber vakuutti oikeustalolla olevansa tiukassa karanteenissa. – En mä halua ketään tartuttaa, Samu lausui.

 

Haber asteli lehdistön eteen koronamaski kasvoillaan ilmoittaen, että toimittajien täytyy pitää häneen kahden metrin suojaetäisyys. Kun sopiva etäisyys oli löydetty, Samu otti koronamaskin kasvoiltaan ja jätti sen roikkumaan toiseen korvaansa.

– Aion olla karanteenissa, vaikka mulla on monta negatiivista koronatestiä viime päiviltä. En halua ketään tartuttaa, Haber lausui.

Lue myös: Samu Haber oikeudessa kokaiinin käytöstään Ruisrockissa: Aurinko oli pehmentänyt päätä ja olin juonut shotteja!

Karanteeni unohtui

Oikeustalolta poistumisen jälkeen Samu kurvasi ökyautollaan Lauttasaareen. Koronamaskista ei ollut enää tietoakaan, kun hän asteli erään veneliikkeen ovista sisään.

Jos rokkari oli tosissaan koronakaranteeninsa kanssa, hänen toimintansa veneliikkeessä oli ristiriidassa oikeustalolla tapahtuneen käytöksen suhteen. Paparazzin laskujen mukaan Haber oli ilman kasvomaskia neljän henkilökuntaan kuuluvan henkilön läheisyydessä. Liikkeessä kävi samaan aikaan myös muita asiakkaita.

Lue lisää ja katso kuvat Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!