fbq
Uutiset
17.07.2019 13:54
Teksti: Antero Alhonen, Pauli Poutanen|Kuvat: Pasi Murto
Sampo Kaulanen
Sampo Kaulasen retki Metallican konserttiin ei mennyt nappiin - otti tukevan humalan ja keikka jäi näkemättä: "Oli lähellä, etten joutunut putkaan!"
Uutiset
17.07.2019 13:54
Teksti: Antero Alhonen, Pauli Poutanen|Kuvat: Pasi Murto

Selviytyjät Suomi -voittajanakin tunnetun kyläkauppias Sampo Kaulasen kesäreissu Hämeenlinnaan, Metallican konserttiin, ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Matkassa tiistaina 16. heinäkuuta oli mukana myös Sampon vaimo Michele Murphy-Kaulanen

Sampo nautti niin paljon alkoholia, että konsertin näkeminen jäi vain haaveeksi.

Lue myös: Sampo Kaulanen teki listauksen elämäntavoistaan - lista paljasti tyrmistyttäviä asioita: "Se oli todella karua!"

Tilitti somessa

Sampo julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa videon, joissa hän purki tuntojaan epäonnistuneen illan jälleen.

- Nyt kyllä suoraan sanottuna v***ttaa sellainen asia, että tuli vedettyä eilen Metallican konsertissa niin tukevat humalat, että jäi se konsertti itsessään näkemättä. Toinen asia mikä tässä vituttaa on se, että vaimo joutui roudaamaan minut konsertista kämpille asti. Oli ihan lähellä, etten joutunut putkaan. Kyllä sitä sattuu ja tapahtuu, kun Kaulanen lähtee liikenteeseen, Sampo kertoi videossaan.

Häntä harmitti etenkin vaimonsa puolesta.

- Eniten tuossa harmittaa se, että vaimo joutui jälleen kärsimään ja jäi konsertti näkemättä.

Retkahdus

Sampo on kertonut kuulumisiaan Seiskan blogissa. Kevättalvella hän kirjoitti tipattoman elämän hyvistä puolista otsikolla Selvinpäin on vain helpompaa

Jälkiviisaus on siinä mielessä hassu asia että nyt tuo käyttäytyminen tuntuu ihan hullulta. Mulle tuo alkoholi ei ole koskaan sopinut. Ei edes silloin kun kaikki on mennyt hyvin. Iloiset illat ja kaveriporukassa istumiset pienessä sievässä toki toivat iloa ja kaipaan sitä yhteenkuuluvuuden fiilistä, joka tulee kun aamuyön tunneilla parannetaan kavereiden kanssa maailmaa ja kaikki tuntuu helpolta. En kuitenkaan enää kaipaa sitä krapulafiilistä, joka tuli aina positiivisenkin illan jälkeen.

Tiettävästi Sampo oli pitänyt tipatonta aina Metallican konserttiin saakka.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »