fbq
Uutiset
17.07.2019 16:51
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sampo K
Sampo Kaulanen darramorkkiksissa - tipattomuuden nimeen vannonut kyläkauppias örvelsi Metallican keikalla! Lue tilitys!
Uutiset
17.07.2019 16:51
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kyläkauppias Sampo Kaulanen herätti huomiota Hämeenlinnassa, Metallican keikalla tiistaina 16.7, sillä herra palloili konserttialueella ympäripäissään. Itse keikka jäi näkemättä, ja vaimo-Minttu joutui holhoamaan likimain tiedottomassa tilassa ollutta miestään.

Sampo kertoi kommelluksesta Instagramissa keskiviikkona.

- Nyt kyllä suoraan sanottuna v***ttaa sellainen asia, että tuli vedettyä eilen Metallican konsertissa niin tukevat humalat, että jäi se konsertti itsessään näkemättä. Toinen asia mikä tässä vituttaa on se, että vaimo joutui roudaamaan minut konsertista kämpille asti. Oli ihan lähellä, etten joutunut putkaan. Kyllä sitä sattuu ja tapahtuu, kun Kaulanen lähtee liikenteeseen.

Sampo palasi aiheeseen vielä Facebookin välityksellä. Päivityksessään hän kertoo, että oli odottanut keikkaa hartaasti ja mokasi elämyksen itseltään juomalla liikaa. Hän kuitenkin aikoo palata normaaliin, kun keskiviikon krapula on kärsitty.

Oman lisänsä asiaan antaa se, että Sampo on paljasti kevättalvella elävänsä tipatonta elämää. Hän kirjoitti aiheesta Seiskan blogissa.
 
Juovana aikana pohdin usein, olisiko elämä helpompaa ilman viinaa? Herkuttelin ajatuksella usein ja varsinkin kosteiden iltojen ja viikonloppujen jälkeen, raittiushaaveet olivat hyvinkin pinnalla ajatuksissani. Todella jännä näin vajaan 9kk juomattomuuden jälkeen hiukan analysoida sitä prosessia, mikä johti viinan jättämiseen. Kaikista vaikein vaihe oli minulle päätöksen tekeminen. En suinkaan päättänyt jättää viinaa, vaan aloin miettimään että miksi ylipäätään tartuin pulloon ja milloin sitä käytin. Aika pian huomasin että olen käyttänyt alkoholia tunnetilojen huipuissa. Kun koin onnistumisia juhlistin sitä pitkillä illallisilla tai pienimuotoisilla kalsarikänneillä. Kun koin epäonnistumisia, ahdistumista tai suoraan sanottuna vitutusta, lievitin sitä tuskaa alkoholilla. Monesti myös unensaanti oli taattu humalalla.
 
Pitkän pohdintansa päätteeksi Sampo kertoi maaliskuussa olleensa yli yhdeksän kuukautta juomatta. Tiettävästi tipattomuus jatkui aina heinäkuuhun ja Metallican keikkaan.