fbqSampo Kaulanen avautuu uudessa blogissa: Joulunpyhinä tapahtui paha repsahdus - "Tavattoman suuri morkkis!" | Seiska
Sampo Kaulanen

Sampo Kaulanen avautuu uudessa blogissa: Joulunpyhinä tapahtui paha repsahdus - "Tavattoman suuri morkkis!"

Uutiset | 10.01.2019 14:19

Monista tv-ohjelmista tuttu kyläkauppias Sampo Kaulanen aloitti viime kesänä totaalisen elämäntaparemontin, kun huomasi jaksamisensa olevan rajallista ja fyysisen kuntonsa romahtaneen.

Sampo jätti alkoholin, alkoi ruokailla paremmin ja säännöllisemmin sekä harrastaa aktiivisesti liikuntaa.

- Heinäkuussa kävin mielessäni läpi ne kohdat, missä normaalisti olen epäonnistunut. Listasin ne päässäni ylös ja päätin, että teen asiat tällä kertaa eri tavalla. Päätin, että en ala laihduttamaan, vaan haluan laittaa elämäni kokonaisvaltaisesti raiteilleen, Seiskan bloggaajana tänään aloittanut Sampo kirjoittaa uudessa blogissaan.

LUE MYÖS: Ohhoh, Sampo Kaulasta pilkataan ilkeästi elämäntapamuutoksesta – Minttu-vaimo jyrähtää: ”Miksi siitä pitää piilopiruilla ja kiusata?”

Sampo saavutti elämäntaparemontillaan huimia tuloksia. Blogissaan hän kirjoittaa laihtuneensa kesästä lähtien yli 10 kiloa ja housujen koko on pienentynyt parisen tuumaa. Myös muita muutoksia hän on kehossaan havainnut, ja hänen liikuntatuloksensa ovat pysäyttäviä.

- Vanhat paidat ja takit eivät enää kiristä mahan kohdalta, vaan nyt ne kiristävät selän kohdalta. Luulen, että tähän on syynä leuanveto. Alkuun en saanut kuin yhden leuan tehtyä ja sekin oli kuminauhoilla avustettuna. Nyt leukoja menee ilman apuvälineita n.10-12 kertaa. Penkkipunnerrustulos lähentelee 120 kiloa, ja kyykyissä ja maastavedossakin mennään kelpo lukemissa, Sampo luettelee blogissaan.

LUE MYÖS: Sampo Kaulasen Minttu-vaimokin innostui miehensä kuntokuurista: ”Aion olla 40-vuotiaana paremmassa kunnossa kuin koskaan!”

Mutta joulunpyhinä Sampo repsahti pahemman kerran, ja tästä kyläkauppias tuoreessa blogikirjoituksessaan avautuu. Sampo eli paheellista ja herkuttelun täyteistä elämää, ja sillä oli seurauksensa.

- Peilikuva oli todella surullisen näköinen ja aloin miettimään, että onko tämä nyt sen väärti, että pistän koko rempan roskiin tämmöisen takia? 

Mitä jouluna oikein tapahtui? Ja millaiset seuraukset repsahduksella oli? Lue Sampon blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä tai alla olevasta linkistä.

KOKO KIRJOITUS: Sampo Kaulasen blogi: Itsekuri petti joulunpyhinä – totaalinen repsahtaminen

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Sampo Kaulanen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!