Hyppää pääsisältöön
Sampo ja Minttu Kaulanen risteilivät.

Sampo Kaulasen Minttu-vaimokin innostui miehensä kuntokuurista: ”Aion olla 40-vuotiaana paremmassa kunnossa kuin koskaan!”

Jounin Kauppaa Ylläksellä pyörittävälle kauppiaspariskunnalle Michele ”Minttu” Murphy-Kaulaselle, 38, ja Sampo Kaulaselle, 39, Karibianmeren kristallinkirkas vesi, komeat korallit ja marraskuisen kuuma aurinko tekivät hyvää. He toivat mukanaan Lapin Sampo -risteilylle useita kymmeniä suomalaisia matkaajia.

Lue myös: Minttu ja Sampo Kaulanen nauttivat perhelomasta Karibian-risteilyllä: Rianna-tytär sai hepulin kesken snorklauksen – ”Valtava kalaparvi ympäröi hänet!”

Hondurasissa Sampo vei suomalaisristeilijät snorklaamaan Selviytyjien tyyliin. Kyläkauppiashan voitti suositun tv-sarjan ensimmäisen kauden viime keväänä.

– Onpa kerrassaan mahtavat näkymät, tv-tähti päivitteli turkoosina hohtavassa Karibianmeressä kelluessaan.

Kaulaset nauttivat Allure of the Seas -täysihoitoristeilijän herkullisista ruuista.
Kaulaset nauttivat Allure of the Seas -täysihoitoristeilijän herkullisista ruuista.

 

Minttu oli ostanut Sampon käyttämän hauskan vaaleanpunaisen snorklausmaskin, joka herätti ihastusta Roatánin rannalla.

Sampo on kuntoillut ahkerasti koko syksyn. Siitä saakka, kun hän sai toimivan ADHD-lääkityksen, kyläkauppias on hikoillut kolmesta viiteen kertaan viikossa urheilun parissa.

Lue lisää: Huhhuh, mikä helleleijona! 10 kiloa laihtunut Sampo Kaulanen poseeraa ilman paitaa – ”Liikunnan tuomaan tunteeseen jää koukkuun!”

Miehensä treeni-innosta ylpeä Minttu sanoo, että hänkin yrittää kohentaa kuntoaan.

– Tähtään siihen, että olen paremmassa kunnossa kuin koskaan puolentoista vuoden kuluttua, kun täytän 40. Olen syönyt epäterveellisesti ja lihonut liikaa, tiedostan sen.

Pusu Keskuspuistossa! Ainutkertainen, laivan keskellä kulkeva Central Park kasveineen ja kävelykujineen hurmasi.
Pusu Keskuspuistossa! Ainutkertainen, laivan keskellä kulkeva Central Park kasveineen ja kävelykujineen hurmasi.

 

Lue myös: Ohhoh, Sampo Kaulasta pilkataan ilkeästi elämäntapamuutoksesta – Minttu-vaimo jyrähtää: ”Miksi siitä pitää piilopiruilla ja kiusata?”

Raskaana olin kevyempi

Minttu nauraa, että pitäisi varmaan kuitenkin heittäytyä raskaaksi, vaikka Sampo ei lisää lapsia kaipaakaan.

– Raskaana ollessani olen nimittäin kevyimmilläni. Kun odotin Riannaa, painoin 20 kiloa vähemmän kuin nyt. Eikö ole omituista? Se johtuu siitä, että odotusaikana pitää jättää juustot, viinit ja sokerit. Silloin söin vaistomaisesti terveellisemmin. Ja kun vauvaa ei enää ole mahassa, briet pomppaavat pöytään!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Kalle Kangas
Kuvat:
Kalle Kangas

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!