Sami ja Satu Kapanen avasivat uuden kotinsa ovet Seiskalle: Hirsilinna täytti unelmamme!

Uutiset | 17.12.2020 08:41

Seiska paljasti syksyllä Sami ja Satu Kapasen luopuvan Kuopion Kanavarannan luksuslukaalistaan. Yllättävä myyntipäätös nostatti jonkin verran kulmakarvoja Savossa, sillä kyseinen arvoalue on erittäin kysytty ja suosittu.

Mutta kun ajelee puolisen tuntia kaupungin keskustasta Kuttajärven tuntumaan, Kapasten päätöstä ei enää tarvitse ihmetellä. Fantastiselta rantatontilta avautuu näkymä, joka on kuin suoraan Gallen-Kallelan kansallismaalauksista.

– No niin, löysitte perille! Tervetuloa kylään, valtavan hirsihuvilan kuistilla seisovat Sami, 47, ja Satu, 34, huikkaavat Seiskan reportterille sekä kuvaajalle.

Lue myös: Muutto maalle! Sami ja Satu Kapanen asuivat vain vuoden luksustalossaan – tältä näyttää NHL-miljonäärin myyntiin menneessä Kuopion-kivilinnassa – kuvat!

Jo eteisnäkymä lyö luun kurkkuun: katse kiertää valtavassa avoimessa tilassa, josta löytyy niin keittiö, ruokasali kuin myös koko kodin sydämenä sykkivä tunnelmallinen olohuone.

– Tämä talo teki vaikutuksen heti, kun kaarsimme autolla ensimmäistä kertaa pihaan. Muistan miettineeni silloin, että pliis, olisipa huvila yhtä vaikuttava sisältä kuin mitä se on ulkoa. Ja olihan se, Sami naurahtaa.

Edellisen asukkaan rakennuttaman huvilan rakennustyöt alkoivat 2007 ja valmistuivat nelisen vuotta myöhemmin. Alun perin prameaksi kesämökiksi tarkoitettua hirsiluomusta on myöhemmin jatkettu saumattomasti siten, että kaksikerroksinen päärakennus käsittää reippaasti päälle parisataa neliötä.

Hulppea hirsihuvila rantasaunoineen ja -tupineen käsittää kaikkinensa yli 300 neliötä. Koko kompleksi on yhtä puun ja kiven symbioosia, se sulautuu saumattomasti ympäröivään luontoon. Ja sitähän piisaa: Kapasten tontti on peräti 2,5-hehtaarinen.

– Tontti oli alun perin hehtaarin kokoinen, mutta ostin sitä 1,5 hehtaaria lisää. Olen innostunut tosi paljon luonnosta ja metsästä samoilusta, Sami fiilistelee.

Katso kuvat ja lue lisää Kapasten hirsilinnasta Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja, Kuopio
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!