Katso kuvat!

Muutto maalle! Sami ja Satu Kapanen asuivat vain vuoden luksustalossaan – tältä näyttää NHL-miljonäärin myyntiin menneessä Kuopion-kivilinnassa – kuvat!

Uutiset | 19.08.2020 06:02


Entinen NHL-raketti ja Leijonien luottohyökkääjä Sami Kapanen, 47, kaupittelee Satu-puolisonsa kanssa kotitaloaan. Kysyntä Kuopion Kanavanrannassa komeilevaa taloa kohtaan on ollut ennätyskovaa.

– Talo oli mennä kaupaksi ennakkomarkkinoinnin kautta alle vuorokaudessa, sillä ehdimme jo hyväksyä ostotarjouksen. Valitettavasti kaupat peruuntuivat viime hetkellä, Satu Kapanen, 34, paljastaa Seiskalle.

– Olemme kuitenkin toiveikkaita, että ostaja löytyy pian. Järjestimme jo useita asuntonäyttöjä, ja saas nähdä, ehtiikö talo julkiseen myyntiin. Ostimme talon aikoinaan itsekin ennen sen ehtimistä julkiseen myyntiin.

Lue myös: Ex-NHL-tähti Sami Kapasen ja Satu-vaimon hulppea kivitalo myynnissä Kuopiossa huimaan hintaan: ”Uskomme, että menee nopeasti kaupaksi”

Mikä linna!

Kapaset asuivat hulppeassa kiviluomuksessa vain reilun vuoden. He muuttivat unelmiensa kotiin heinäkuussa 2019. Tuolloin talon pyyntihinta oli 790 000 euroa, mutta nyt samainen kivilinna liikahtaa uudelle omistajalle 815 000 eurolla.

– Se on ainakin pyyntihinta. Uskon ja luotan siihen, että pääsemme lähelle sitä summaa. Se on ihan käypä hinta tällaiselle talolle, Satu alleviivaa.

204,5-neliöisessä arvotalossa on muun muassa takka, kaksi autotallia sekä kaksikerroksiset terassit. Yli 800-neliöisellä rantatontilla komeilee isollekin veneelle sopiva laituri. Kallavedelle avautuu oikea postikorttimaisema.

– Olemme tykänneet talon vaivattomuudesta, sijainnista ja materiaalivalinnoista. Tämä on ollut kaikkea sitä, mihin talossa alun perin ihastuimmekin, Sami sanoo.

Toisenlainen sijainti

Miksi uudehko kivitalo sitten lyödään lihoiksi?

– Vuodessa elämä alkoi kuljettaa niin toisenlaiseen suuntaan, että aloimme pohtia muuttoa muualle, Satu valottaa.

– Olemme jo tovin haaveilleet toisenlaisesta sijainnista. Päädyimme tähän ratkaisuun ja tulevan talon valintaan, Sami nyökkää.

Tuleva koti löytyy keskeltä korpea.

– Muutamme metsään, lähemmäs sitä, mistä minä olen alun perin kotoisin ja mistä Samikin on alkanut yhä enemmän pitää, alkujaan Pohjois-Karjalasta Nurmeksesta oleva Satu kertoo.

– Metsän keskellä olen syntynyt ja kasvanut. Uudesta kodista on 30 kilometriä Kuopion keskustaan. Halusimme sijainnin tarpeeksi läheltä mutta samalla myös tarpeeksi kaukaa sekä tarpeeksi asuinneliöitä. Onneksi sellainen kohde löytyi!

Kapasten tuleva koti on muuttovalmis syksyllä. Avioparin lisäksi sinne muuttavat myös kaksi kouluikäistä lasta.

Hintapyyntö 815 000 euroa

kapasten talo

Kuopion Kanavanrannassa komeileva kivitalo ehti olla ennakkomarkkinoinnissa vain vajaan vuorokauden, kun ostajaehdokas jo jätti tarjouksen.

talo

Yli 800 000 eurolla myydyssä arvotalossa on muun muassa kaksi autotallia, kaksikerroksiset terassit, tukeva takka sekä kestolämmin poreamme. Lisäksi rannassa on oma venelaituri.

asunto

Asunnon isolta terassilta avautuu komea näkymä.

sauna

Hulppean saunaosaston pinnoissa ei ole kiveä säästetty.
keittiö
Vaaleassa keittiössä kelpaa laittaa ruokaa isollekin porukalle.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!