Sami Lepistö

Sami Lepistö harvinaisessa yhteiskuvassa Maria-kihlattunsa ja kaksostensa kanssa: En olisi voinut pyytää parempaa äitiä tyttärilleni!

13.05.2018 18:35

Useat julkkikset ovat innostuneet julkaisemaan tänään äitienpäivän kunniaksi Instagram-sivuillaan yhteiskuvia äitiensä ja puolisoidensa kanssa.

Jääkiekkoilija Sami Lepistö julkaisi harvinaisen kuvan Maria-kihlatustaan ja parin vuonna 2017 syntyneistä kaksosista. Kuva on otettu, kun Tuomo oli hakemassa viime heinäkuussa perhettä kotiin Helsingin Naistenklinikalta.

- Hyvää ensimmäistä äitienpäivää rakkaani, en olisi voinut pyytää parempaa äitinä pienille tytöilleni. Olen ikuisesti kiitollinen kymmenestä menneestä kuukaudesta, Sami kirjoitti kuvan yhteyteen englanniksi.

 Sami kertoi Seiskalle viime kesänä, että kaksosten odotus tuli pariskunnalle yllätyksenä.

– Se oli aluksi pieni sokki, mutta ihana sellainen. Parhaamme mukaan olemme valmistautuneet tulevaan ja tehneet tarvittavia hankintoja, Sami sanoi tuolloin.

LUE MYÖS: Sami Lepistöstä suloisten kaksostyttöjen isä - Maria-rakas julkaisi kuvan perheonnesta!

Sami ja Maria ovat olleet yhdessä muutaman vuoden. He ovat ehtineet kihloihin, eikä häätkään liene kuin ajan kysymys.

– Varmaan parin vuoden sisällä. Hoidetaan nyt rauhassa alkuhässäkkä lasten kanssa, ja katsotaan sen jälkeen, jos ensi tai seuraavana kesänä, Sami suunnitteli viime kesänä.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!