Sami Kapanen löysi Satu-rakkaansa kanssa tasapainon - lätkäisee tiskiin ikiaikaisen viisauden: "Elämä on helpompaa, kun ymmärtää sanoa, että vaimo on aina oikeassa!"

Uutiset | 10.01.2021 12:01

Sami, 47, ja Satu Kapanen, 34, tutustuivat toisiinsa kesällä 2014 vain joitakin kuukausia sen jälkeen, kun Sami löi hokkarit naulaan.

– Olen pikkuhiljaa aikuistunut ja varmasti kasvanut henkisesti. Olen ollut aika särmikäs, temperamenttinen ja itsekeskeinen niin kuin kiekon kanssa pitääkin olla, komean NHL-uran ja noin 10 miljoonan tienestit tehnyt Sami myöntää rehdisti.

Lue lisää: Harvinaisen suoraselkäistä puhetta! Pehmentynyt ex-kiekkoilija Sami Kapanen myöntää rehellisesti: "Olen ollut särmikäs, temperamenttinen ja itsekeskeinen"

Ikionnelliset Satu, 34, ja Sami Kapanen, 47, ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. – Tuntuu, että parisuhteemme vain paranee ajan myötä, aviopari myhäilee Seiskalle.
Ikionnelliset Satu, 34, ja Sami Kapanen, 47, ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. – Tuntuu, että parisuhteemme vain paranee ajan myötä, aviopari myhäilee Seiskalle.

Rauha ja tasapaino

Vanhan viisauden mukaan hyvässä parisuhteessa kumpikin tasapainottaa toisiaan. Kapasten tapauksessa se tarkoittaa muun muassa sitä, että voimakasluontoinen Sami on löytänyt vähintään yhtä voimakkaan vastinparin itselleen.

– Olen kohtuullisen määrätietoinen ihminen, enkä kiellä sitä, Satu naurahtaa Samin nyökkäilessä vieressä:

– Nyt on löydetty tietty rauha ja tasapaino. Kun ymmärtää vain sanoa sen, että vaimo on aina oikeassa, niin elämä on paljon helpompaa! Itse olen nykyään enemmän se sovittelevampi osapuoli, enkä enää yritä sanoa sitä viimeistä sanaa.

Lue myös: Isänsä täydellinen vastakohta! Sami Kapaselta jäänviielä kuitti Kasperi-poikansa naisseikkailuista: "Hän tekee omat valintansa virheineen päivineen"

Ei aina kompromisseja

Rivien välistä on luettavissa, että Kapasten huushollissa on joskus käyty kiivaitakin keskusteluja. Sittemmin molemmat ovat ymmärtäneet, ettei sananvaihdon tarvitse aina päättyä selkeään yhteisymmärrykseen.

– Varsinkin minä olen oppinut tajuamaan, että keskustelut voivat loppua myös ilman kompromissia. Ymmärrän, että on eriäviä mielipiteitä ja voimme hyvin olla joistakin asioista eri mieltä. Se on ihan okei, Sami myöntää.

– On ihanaa, kun saa olla oma itsensä. Se riittää, Satu sanoo rauhoittavalla äänellään ja laskee kätensä Samin käden päälle.

Lue lisää Kapasista tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja, Kuopio
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!