Sami Jauhojärvi elää matkalaukkuelämää: Pidän yhteyttä poikaani Skypessä!

Sami Jauhojärvi elää matkalaukkuelämää: Pidän yhteyttä poikaani Skypessä!

25.03.2015 16:13

Maastohiihdon olympiavoittaja Sami Jauhojärvi, 33, viettää urheilu-uransa takia 200 päivää vuodessa poissa kotoa. Sami on yhteydessä opettajana työskentelevään Laura-vaimoonsa ja vuonna 2012 syntyneeseen Oiva-poikaansa kisa- ja treenimatkojen aikana videopuhelu Skypen välityksellä.

– Kun vielä vuosi sitten poika oli pienempi, kisamatkoille lähteminen oli hankalaa. Tuntui sitä, että katoan poikani elämästä vähän väliä ja tulen yllättäen takaisin. Hän on nyt kasvanut sen verran, että ymmärtää, että isä lähtee hetkeksi pois. Aikatauluista riippuen vietän vaimoni ja poikani kanssa kerralla tunnista kahteen Skypessä, kun olen reissun päällä, Sami kertoo Seiskalle.

 

Loma koittaa pian

Maailmancupkausi päättyi Samin osalta Lahden Salpausselän kisoihin, mutta rentoutumaan mies pääsee vasta maaliskuun viimeisenä viikonloppuna Kuusamossa hiihdettävän SM-kisan jälkeen. Tulevana viikonloppuna kisataan puolestaan Norjassa.

– Ajattelin pitää kahdesta kolmeen viikkoa lomaa, kun kausi on ohi. Aloitan treenaamisen uudelleen äitienpäiväviikolla. Elämäni on tällä hetkellä yhtä matkustamista paikasta toiseen. Syyskuun puolesta välistä maaliskuun puoleen väliin tulee käytyä kotona vain epäsäännöllisesti.

 

 

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!