fbq
Uutiset
24.07.2017 17:01
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus
Emil Hallberg
Salkkarit-tähden jalat pettivät festareilla: Emil Hallberg kaatuili humalassa ja makoili naisen kanssa – kuva!
Uutiset
24.07.2017 17:01
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska kertoi viime huhtikuussa, miten Salattujen elämien Tale eli näyttelijä Emil Hallberg, 21, talutti tanssijaäitiään Helena Ahti-Hallbergia, 49, Tanssii tähtien kanssa -ohjelman karonkasta. Helenan jalat eivät olleet kantaneet taksiin asti, joten poika herrasmiehenä tuki äitiään.

LUE LISÄÄ:HELENA AHTI-HALLBERG ÖRVELSI RAJUSTI, PYLLÄHTI MERSUN KONEPELLILLE – ÖISET SALAKUVAT!

Viime viikonloppuna oli kuitenkin pojan vuoro, nimittäin Kotkan Meripäivillä juhlaltuulella olleen Emilin jalat eivät kantaneet Amarillo -baarin edustalla.

Fanijoukko otti vastaan

Seiskalle raportoineiden silminnäkijöiden mukaan Emil oli ollut kävelemässä kohti baaria, kun iso joukko naisfaneja oli lähtenyt hänen peräänsä. Fanit olivat huudelleet Emilin roolinimeä Talea.

Emil oli yrittänyt päästä jonon ohi sisään baariin, mutta portsarit käännyttivät hänet jonon jatkoksi odottamaan sisäänpääsyään. Emil käveli nöyrästi jonon päähän.

Kaatui kadulle

Ei aikaakaan, kun fanijoukko iski taas näyttelijään kiinni ja ryhtyi jututtamaan Emiliä. Alkoholi oli tainnut maittaa nuorelle miehelle, sillä pian hän horjahti maahan.

Amarillon edustalla olleet silminnäkijät hieraisivat silmiään, sillä kohta Emilin seuraan oli liittynyt tuntematon nainen, joka makoili myös maassa, näyttelijän päällä.

Fanijoukko kuitenkin auttoi langenneen näyttelijän takaisin jaloilleen.

Emilin päästyä baariin jutustelu naisväen kanssa jatkui. Lukijoiden mukaan Emil oli alkujaan baarissa yksin, mutta sai seuraa häntä surutta piirittäneistä naisista.

EmilHallbergkaatuu
 

”Sain liikaa huomiota”

Salkkari-Emil on kertonut Seiskalle aikaisemmin, että ei aio tänä kesänä käydä lainkaan festareilla.

– Festareille en aio tänä vuonna, ympärillä on ihan liikaa ihmisiä. Viime kesänä sain osakseni vähän liikaa huomiota. En tajunnut, kuinka paljon väkeä festareilla käy. Heistä suurin osa katsoo myös Salkkareita, joten ihmiset halusivat koko ajan nimmareita tai ottaa yhteiskuvia, Emil kertoi Seiskalle viime kesänä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »