fbq
Uutiset
02.05.2017 09:30
Teksti: panu hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö
helena ahti-hallberg ja emil hallberg
Helena Ahti-Hallberg örvelsi rajusti, pyllähti Mersun konepellille – öiset salakuvat!
Uutiset
02.05.2017 09:30
Teksti: panu hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö

Kun kamerat ja valot sammuivat reilu viikko sitten Tanssii tähtien kanssa -studioilla, kirmasivat kilpailijat ja tuotantoväki perinteiseen loppukaronkkaan. Tällä kertaa tanssiväelle oli varattu bilepaikaksi räppäri Cheekin osaksi omistama Skohan-yökerho Helsingin ydinkeskustassa.

Porukka kuskattiin yökerhoon kello yhdentoista aikaan illalla linja-autolla.

Vain reilun kahden tunnin päästä yökerhosta poistui ensimmäinen juhlija, tanssituomari Helena Ahti-Hallberg, 49.

Portaita alas

Helena singahti yökerhon uumenista kadulle sellaisella tyylillä, että paparazzia hirvitti. Helena käytännössä lensi Skohanin ala-aulan tuulikaapin jyrkät portaat alas. Mikäli hänellä ei olisi vankkaa tanssitaustaa, olisi hänelle voinut käydä vaikka kuinka köpelösti.

Helena saa kiittää paljosta poikaansa, Salkkarit-tähti Emil Hallbergiä, 21, jonka onnistui kiperissäkin paikoissa pitää äitiään tukevasti kädestä kiinni. Emil talutti Helenan herrasmiesmäisesti odottelemaan taksia Ateneumin vieressä kulkevalle parkkiliuskalle.

Ummisti silmänsä

Kun Emil lähti huitomaan taksia, Helena nojasi tukevasti parkkiliuskan betoniseen kaiteeseen ja ummisti silmänsä. Hetken vaikutti jo siltä, että Helena nukahtaa seisaalleen, mutta onneksi Emil sai ison tilataksin nopeasti paikalle.

Helena ja Emil hurauttivat tanssituomarin kotitalolle Sipoon Myrakseen. Emil joutui jälleen taluttamaan äitiään, joka vaikutti olevan todella väsähtäneessä kunnossa. Kaksikko ei päässyt kuin pari metriä taksin ovesta, kun Helenan jalat eivät enää kantaneet.

Tanssituomari ratkaisi tilanteen istahtamalla kadulle pysäköidyn Mersun konepellille. Ilmeestä päätelleen Emilillä alkoivat jo olla hermot hieman kireällä. Lopulta hän sai Helenan taas tolpilleen ja pari pääsi lopulta onnellisesti kotiin.