fbq
Salkkareiden Mikko Parikka paljastaa totuuksia Sara-vaimostaan: Puhuu ja sekoilee unissaan! | Seiska
Uutiset
11.08.2017 19:31
Teksti: seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus
Parikat
Salkkareiden Mikko Parikka paljastaa totuuksia Sara-vaimostaan: Puhuu ja sekoilee unissaan!
Uutiset
11.08.2017 19:31
Teksti: seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus

Salkkarit-tähdet Sara ja Mikko Parikka ovat luultavimminkin yksi söpöimmistä näyttelijäpariskunnista Suomessa.

Sara on aktiivinen blogin kirjoittaja Anna.fi -sivustolla, jossa hän kertoo paljon arjestaan kahden pienen lapsen äitinä sekä vaimona olemisesta. Tällä kertaa blogissa totuuksia Sarasta pääsi laukomaan Mikko, joka nähtävästi tuntee vaimonsa kuin omat taskunsa, vai mitä mieltä olette tästä:

Unikäytös Kauheen moni ei varmaan ole tätä päässy todistaa, mut Sara puhuu ja sekoilee unissaan eniten mitä mä oon koskaan kuullu. Sara esimerkiksi saattaa yöllä herää, pukee päälle ja alkaa meikkaa päivää varten ihan täydessä unessa.

Leivonta/Kokkaus Sara on oikeesti tosi hyvä kokkaa ja leipoo! Varmaan kaikki meiän lähipiirissä on samaa mieltä. Äijien kanssa ollaan monesti saunailloissa tuhottu ylijäämäleivonnaiset.

Oikeudenmukaisuus Sara on raivostuttavan oikeudenmukainen ja lojaali.

Listat Sara tekee listoja ihan kaikesta: kauppaan, matkoille, tyttöjen tarhaa varten, meiän tulevia hankintoja varten, tulevia projekteja varten, ihan kaikkea varten.

Kuume Sara on niitä tyyppejä, jotka ei kestä kuumetta. Sara ei oo ikinä kipee mut jos sillä on edes 37,1 lämpöä, niin siltä lähtee melkeen taju. Saralla on tosiaan ollu lämpöä meidän aikana joku kaks kertaa.

Ajotaito Tästä Sara on eri mieltä, mut Sara on loistava kuski. Se ajaa rauhallisesti ja varmasti, vaikka aina itseään moittii.

Nälkä Sara ei kestä nälkää. Jopa vielä vähemmän ku kuumetta. Jos nälkä pääsee yllättämään ni sitten menee hermot, ja yleensä se purkautuu mua kohtaan :D

Tatuoinnit Nykypäivänä harvinaista, mut Saralla ei oo tatuointeja, vaikka niistä tykkääkin.