Tiia Elg odottaa esikoistaan.

Salatut elämät -kaunotar Tiia Elgin jättiyllätys: Vauva tulossa ja uusi koti!

03.01.2019 05:07

Seiska on saanut useita vinkkejä, joiden mukaan Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Tiia Elg, 32, odottaa ensimmäistä lastaan tanssijamiehensä Alexey Smolyaninovin, 22, kanssa.

Raskaus on edennyt sen verran pitkälle, että Tiian tanssitunneilla käyneet oppilaat ovat kiinnittäneet huomiota tanssinopettajansa pyöristyneeseen vauvavatsaan.

– Lapsen laskettu aika on ensi keväänä, lähipiiristä kerrotaan Seiskalle.

Lue myös: Salkkarit-tähti Tiia Elg rohkeana suihkukohtauksessa, teininäyttelijä Aaron repeää liitoksistaan - katso ennennäkemätöntä kuvamateriaalia!

Seiska oli useita kertoja yhteydessä Tiian, joka ei halunnut kuitenkaan kommentoida raskausuutista. Hän ei ole myöskään julkaissut enää hetkeen kokovartalokuvia sosiaalisen median puolella.

Seiska paljasti Tiian ja hänen tanssiparinsa suhteen elokuussa 2017. He muuttivat tuolloin asumaan Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevaan kaksioon.

Lue myös: Salkkarit-tähti Tiia Elg ei enää salaile suhdettaan - onnittelee avopuolisoaan yhteiskuvalla: Olet timanttia!

Tiia on ollut salaperäinen suhteestaan Alexeyhin mutta myönsi viime vuoden lopussa suhteensa sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi Stories-osiossa kuvan, jossa kertoi elävänsä avoliitossa.

Tiia kertoi myös hiljattain muuttavansa uuteen kotiin rakkaansa kanssa.

Heippa Jätkäsaaren-koti, olit hyvä meille! Otsasuonikin pullistuu tässä muutonriemusta, Tiia kirjoitti marraskuussa Instagram-sivuillaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heippa Jätkäsaaren koti, olit hyvä meille!! Otsasuonikin pullistuu tästä muutonriemusta 😎

A post shared by Tiia Elg (@tiiasusannae) on

Lue lisää Tiian suhteesta Alexey-rakkaaseen ja katso kuva pariskunnan uudesta kodista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!