fbq
Uutiset
02.11.2017 06:32
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto
Aku Louhimies iski Playboy-mallin.
Salasuhde! Aku Louhimies iski Tuntematon sotilas -elokuvan näyttelijän – kaunis Annika on Playboy-malli!
Uutiset
02.11.2017 06:32
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto

Tuntematon sotilas -elokuvan ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja Aku Louhimies, 49, piti näyttelijöille kuvauksissa tiukkaa kuria, mutta kulisseista kerrotaan, että myös romantiikkaa oli ilmassa. Seiskaan on tullut useita vinkkejä, että Aku iski silmänsä hittielokuvassa näyttelevään mallikaunottareen Annika Stenvalliin, 34. Annika nähdään lotta Kotilaisen roolissa.

Lue myös: Oletko jo nähnyt uuden Tuntemattoman sotilaan? Aku Louhimies vihjaa: tähän asiaan kannattaa kiinnittää huomiota – ”Pitäisi näkyä valkokankaalla”

Annika on suomalaisille suhteellisen tuntematon malli, vaikka hän on niittänyt menestystä maailmalla jo 16-vuotiaasta lähtien. Tumma kaunotar poseeraa uusimman Elle-lehden kannessa.

Annika Stenvall on malli ja näyttelijä.

Annika poseeraa Suomen Elle-lehdelle tyylikkäissä kuvissa, joista yhdessä hänellä on rohkeasti rinnat paljaina. Hän kertoo lehdelle, ettei kavahda alastomuutta vaan on aina valmis kuvauksissa avaamaan paidan, jos kuvaaja pyytää.

Lue myös: Herkkä hetki: Tuntematon sotilas -ohjaaja Aku Louhimies sai onnitteluhalauksen ex-vaimoltaan – kuva!

Annikan uskaliaita kuvia nähtiin kolmesti vuosina 2008–2010 jo lopetetussa Ranskan Playboy-lehdessä, joka on normaalista poiketen tyylikäs editorial-lehti.

Lue lisää Akun ja Annikan suhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »