Salarakkaana tunnettu Henna Peltonen ei kadu kohujulkisuutta, mutta: ”Siihen tosi-tv-ohjelmaan en olisi lähtenyt mukaan, jos olisin tiennyt…!”

Uutiset | 17.12.2018 10:32

Kohukaunotar Henna Peltonen, 36, on miessuhteiden lisäksi tullut aikoinaan tutuksi Supermarjo ja tytöt -sarjasta. Tosi-tv-ohjelmat eivät kaunotarta enää kiinnosta.

– Vuosien saatossa on tullut tehtyä ties mitä. En kadu mitään, salarakkaana julkisuuteen noussut Henna kertoo Seiskalle.

Ensi kesän hän keikkailee ysäritähtien Dr Albanin ja Dj Sashin taustalaulajana ja -tanssijana. Lisäksi hän järjestää Miss Eloweena -kilpailun, jonka finaali käydään Hämeenkylän kartanossa.

Lue myös: Kohukaunotar Henna Peltonen viettää sinkkujoulun: Luotto miehiin mennyt täysin!

– En olisi lähtenyt mukaan Supermarjoon, jos olisin tiennyt, mihin ryhdyn. Se avasi uusia ovia, joten en silti kadu sitäkään kokemusta.

– Nykyään suostuisin lähtemään ainoastaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan. Harmittaa, että nykyään suurin osa ohjelmista houkuttaa ihmisiä pettämään, Henna napauttaa.

Lue myös: Pikkutuhmissa alusvaatteissa poseeraava Henna Peltonen haluaa Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan: ”Tv-ohjelmat houkuttavat pettämään!”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!