Pikkutuhmissa alusvaatteissa poseeraava Henna Peltonen haluaa Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan: ”Tv-ohjelmat houkuttavat pettämään!”

Uutiset | 13.12.2018 08:47

Alusvaatteissa poseeraaminen ei tuota vaikeuksia julkisuuden valokeilassa yli 10 vuotta olleelle kohukaunottarelle ja kahden lapsen äidille Henna Peltoselle, 36.

Ensi kesän hän keikkailee ysäritähtien Dr Albanin ja Dj Sashin taustalaulajana ja -tanssijana. Lisäksi hän järjestää Miss Eloweena -kilpailun, jonka finaali käydään Hämeenkylän kartanossa.

Lue myös: Tiesitkö? Näiden 90-luvun maailmantähtien taustatanssijana kohublondi Henna Peltonen on ollut - katso!

Värikkäistä miessuhteista tunnetun Hennan edellinen tapailusuhde päättyi kesällä. Romanssi lopahti ennen kuin se ehti muuttua seurusteluksi.

Miessuhteiden lisäksi Henna tuli aikoinaan tutuksi Supermarjo ja tytöt -sarjasta. Tosi-tv-ohjelmat eivät kaunotarta enää kiinnosta.

Lue myös: Uuh, mitkä tanssiliikkeet! Henna Peltonen keikkailee "kuuman, kostean hikisessä" Alanyassa - katso seksiä tihkuvat uimapukukuvat ja videot!

– Nykyään suostuisin lähtemään ainoastaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan. Harmittaa, että nykyään suurin osa ohjelmista houkuttaa ihmisiä pettämään, Henna napauttaa.

Lue lisää ja katso kuumat alusvaatekuvat Hennasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!