Uutiset
Katso kuvat!

Salarakas vai suosikkikuvaaja? Salkkarit-seksipommi Jasmin Voutilaisen ja Love Island -Villen yhteys paljastuu somekuvista!

10.08.2019 12:06

Salatuista elämistä ja Miss Helsinki -kilpailusta tutun Jasmin Voutilaisen, 24, ja Love island -sarjassa esiintyneen Ville Toivosen, 25, välillä huhutaan kiivaasti olevan romanssia.

Seiska uutisoi torstaina, että Jasmin ja Ville on nähty viime kuukausina tiiviisti yhdessä pääkaupunkiseudulla sekä Järvenpäässä.

– Ensimmäisen kerran näin heidät kuukausi sitten Puistobluesissa Blueskadulla. He olivat siellä kahdestaan, eräs vinkkaaja kertoo.

Lue lisää: Kuuma salasuhde? Salatut elämät -seksipommi Jasmin Voutilainen ja Love Island -Ville tiiviisti yhdessä!

Jasmin ja Ville on bongattu yhdessä myös aivan äskettäin. 

– Viime viikolla he istuivat erään baarin terassilla, Seiskalle supistaan.

Useita some-kuvia

Jasminin ja Villen yhteys on ollut havaittavissa myös sosiaalisen median kautta.

Ville tekee ahkerasti valokuvaajan töitä ja viime kuukausina hän on lisännyt useita otoksia Jasminista Instagram-tililleen.

Lue myös: Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen joutui sairaalaan auto-onnettomuuden takia: "Sekunnin murto-osat ratkaisee liikenteessä"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jasminelisabet ✨

Henkilön Ville Toivonen (@toivonenvisuals) jakama julkaisu

Tällä viikolla lataamansa Jasmin-kuvan kommentteihin Ville on lisännyt hashtag-tunnisteeksi muun muassa sanan love eli suomeksi rakkaus.

Lue myös: Wau, mikä jumalatar - Jasmin Voutilainen poseeraa pelkissä alusvaatteissa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jasminelisabet 🎈

Henkilön Ville Toivonen (@toivonenvisuals) jakama julkaisu

Jasmin on puolestaan merkinnyt Villen useisiin viimeaikaisiin Instagram-otoksiinsa kuvaajaksi. Viime kuukausina valtaosa Jasminin kuvista ovat olleet Villen ottamia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday👱🏻‍♀️

Henkilön JASMIN VOUTILAINEN (@jasminelisabet) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oispa kesä😂🌸 @toivonenvisuals

Henkilön JASMIN VOUTILAINEN (@jasminelisabet) jakama julkaisu

Villen ja Jasminin romanttisista väleistä kertoo sekin, että Jasmin on liikkunut sosiaalisen median perusteella varsin ahkerasti samassa seurueessa Ville Love Island -kavereiden, esimerkiksi Jannen ja Veeran kanssa.

Yhteiskuvissa Jasmin ja Ville eivät kuitenkaan ole somessa esiintyneet - toistaiseksi.

Molemmilla takana ero

Jasmin kruunattiin Miss Helsingin 2018 ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Hän on näytellyt Salatuissa elämissä viime syksystä lähtien ja oli mukana myös sarjaan perustuvassa Nightmare 2 – Painajainen jatkuu -elokuvassa.

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijä Jasmin Voutilainen avautui ulosottokamppailustaan – ihmiset luottivat ja pyysivät apua: ”Keskustelin seuraajani kanssa neljä tuntia puhelimessa”

Jasminin tiedetään seurustelleen pitkään manageri Ville Linnan kanssa, joka on toiminut muun muassa Mikael Gabrielin managerina. Parin erosta on liikkunut huhuja jo pidemmän aikaa pääkaupunkiseudulla.

Ville Toivonen puolestaan tuli tunnetuksi viime syksynä esitetystä tosi-tv-ohjelmasta Love Island. Ville valitsi siinä parikseen Pauliinan, jonka kanssa hän viihtyi koko ohjelman ajan. Ville ja Pauliina tulivat finaalissa lopulta toiseksi.

Lue lisää: Ohhoh, Pauliina ja Ville intoutuivat petipuuhiin Love Island Suomessa! "Nyt sillä ihan oikeesti seisoo" - katso video!

Tosi-tv-pariskunta alkoi seurustella myös tosielämässä, mutta he päätyivät lopulta eroon.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!