Jasmin Voutilainen Miss Helsinki -kilpailun finaalissa

Salatut elämät -näyttelijä Jasmin Voutilainen avautui ulosottokamppailustaan – ihmiset luottivat ja pyysivät apua: ”Keskustelin seuraajani kanssa neljä tuntia puhelimessa”

10.12.2018 21:24

Suomen suosituimman saippuasarjan näyttelijäkaartiin liittynyt Jasmin Voutilainen on onnensa kukkuloilla uudesta työpaikastaan. Aikaisemmin Jasmin on tähdittänyt Salatut elämät -elokuvaa Painajainen jatkuu sekä Salkkareiden spin off -sarjaa Satula. 

- En saa sanoa montako tuntia yhden jakson purkittaminen osaltani kestää, sillä samaa jaksoa kohden voi olla kuvauksia useampanakin päivänä. Pidän työstäni niin paljon, että olisin kuvauksissa mielelläni vielä enemmänkin! 

Lue lisää: Ohhoh, Miss Helsinki -povipommi Jasmin Voutilainen tähdittää Salatut elämät -sarjaa! Myös vanha tuttu kasvo palaa Salkkareihin!

Jasmin Voutilainen Miss Helsinki -kilpailun finaalissa

"Seison omien virheideni takana" 

Työnteolla maksetaan myös oman elämän menot, jotka Jasminin kohdalla tarkoittavat myös ulosottovelkaa. Lokakuussa Jasmin kirjoitti blogiinsa, kuinka hän muutaman vuoden aikana ajautui niin syvään velkakierteeseen, ettei hän ahdistukseltaan pystynyt enää avaamaan postiluukusta tippuvia perintäkirjeitä. 

Lue lisää: Salatut elämät -Jasmin avautuu velkahelvetistään - otti pikavippejä laskujen maksamiseen, mutta käytti jokaisen sentin turhuuksiin: ”Silloin luovutin”

Rohkea ja suoraselkäinen kirjoitus omista virheistä ja siitä, kuinka velkakierteeseen on saatavilla apua - kunhan tietää mistä sitä hakea - on poikinut Jasminille lukemattoman määrän viestejä ja kiitoksia.  

- Moni varmaan ajattelee, että nyt kun se lukee Seiskassa, niin itken ja häpeän kotona, mutta niin ei ole. En häpeä vaan seison omien virheideni takana. Minulle on tullut niin paljon viestejä, joissa ihmiset kertovat omia tarinoitaan. Keskustelin erään seuraajani kanssa puhelimessa neljän tunnin ajan, koska halusin auttaa häntä niin paljon kuin itse vain pystyin, Jasmin kertoi selkä suorassa Miss Helsinki 2019 -kilpailun finaalissa.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!