Katso videot!
Stefan Therman

Salamakäänne: Sofia Belórfista eronnut Stefan Therman laittoi ex-parin lemmenpesän myyntiin - muuttivat luksuskotiin vain 2 kuukautta sitten! Katso video talon sisältä!

Uutiset | 10.11.2020 09:49

Kohuliikemies Stefan Therman ilmoitti eilen maanantaina Instagramissa, että hän on laittamassa Espoon Kivenlahdessa sijaitsevan kotinsa myyntiin.

Kyseinen talo on Stefun ja hänen exänsä Sofia Belórfin entinen lemmenpesä. Sofia esitteli taloa Seiskalle syyskuun lopulla, kun hän ja Stefu olivat vielä pariskunta. He muuttivat taloon vain kaksi kuukautta sitten, syyskuun puolivälissä.

Ero tuli jo lokakuun puolivälissä, vain kuukausi muuton jälkeen. Tuolloin Stefu ilmoitti Instagramissa eronneensa Sofiasta.

Lue lisää: Stefan Therman ilmoitti sokkierosta - Sofia Belórfilta täysin yllättävä reaktio somessa!

Stefan kertoi Instagram-videotarinassaan, että hän on laittamassa talon myyntiin jo tällä viikolla. 

- Tällä viikolla menee julkiseen myyntiin juuri uudelleen rakennettu erillistalo upealta paikalta, 300 m2 Kivenlahdenranta! Jos kiinnostaa niin viestiä tulemaan, Stefan kirjoitti.

Lue myös: Stefan Thermanilla omat ja firman laskut maksamatta! Sofia Belórf yllättyi jättiveloista!

Stefan Therman Instagram
Kuvakaappaus Stefanin videotarinasta.

Tällaisesta talosta on kyse

Sofia esitteli talon Seiskalle syyskuun lopussa. 

- Stefu ei halua esitellä puolivalmista kotia, joten täytyy katsoa tarkkaan, mitä kuvataan, Sofia totesi syyskuussa kodinesittelyn aikana.

Lue myös: Sofia Belórf etsii uutta kotia - tällä kertaa yksin! "Nyt on tosi kyseessä!"

Sofia

Espoossa sijaitseva 300 neliön hulppea erillistalo kätkee sisälleen kaksi makuuhuonetta, työhuoneen, avokeittiön ja olohuoneen, ylellisen kylpyläosaston ja kodinhoitohuonetilat. 

Entisestä taloyhtiön uimahallista erillistaloksi remontoitu rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla kerrostalokompleksien keskellä merellisessä Espoossa. Takapiha rajoittuu metsäiseen kevyenliikenteenväylään, joka on alueen asukkaiden suosittu lenkkipolku.

Lue myös: Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!

Sofian kotiesittely - katso video 

Teksti:Monica Ollas, Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!