fbq
Uutiset
09.09.2017 17:46
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Ellen Jokikunnas
Salahäät! Ellen Jokikunnas avioitui mysteerimiehensä kanssa – esitti häävieraille toiveen!
Uutiset
09.09.2017 17:46
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi aiemmin tällä viikolla juontaja ja tv-kasvo Ellen Jokikunnaksen menevän viikonloppuna naimisiin myyntijohtajana työskentelevän miesystävänsä kanssa.

Ellen on mennyt naimisiin tänään lauantaina. Vihkiminen tapahtui kello 16.30. Seiskan saaman tiedon mukaan häissä on tarjolla syyrialaista ruokaa ja runsaasti juomaa. Juhlat jatkuvat aamun pikkutunneille saakka julkisuudelta salassa pidetyssä paikassa.

Häävieraiden joukossa nähtiin sukulaisten lisäksi useita Ellenin julkisuudesta tuttuja työkavereita. Hääpari on esittänyt juhlavieraille toiveen, ettei heistä julkaistaisi kuvia sosiaalisessa mediassa.  

Yhdessä jo vuosia

Ellen on pitänyt yksityiselämästään matalaa profiilia eikä ole enää vuosiin kommentoinut suhde-elämäänsä. Seiska paljasti vuonna 2011 Ellenin muuttaneen yhteen kahdeksan vuotta nuoremman myyntijohtajan kanssa.

Miesystävä kosi Elleniä heinäkuussa Ruisrock-festivaaleilla Turussa. Ilouutinen paljastui, kun Ellen julkaisi vasemmassa nimettömässä olevasta timanttisormuksesta kuvan Instagram-sivuillaan.

Suhde Jone Nikulaan

Vain vuosi ennen nykyisen kumppanin löytämistä hän ehti olla kihloissa ja  seurustella kolmen ja puolen vuoden ajan Idols-tuomarinakin tunnetun mediapersoonan Jone Nikulan kanssa. Rakastavaisten suhde päättyi eroon vuonna 2010.
Eron jälkeen Ellen ja Jone ovat jatkaneet elämää ystävinä.

– Kun päästän toisen lähelleni, hänestä tulee minulle yhtä kuin perhe. Eikä perheestään voi erota. Minulle tärkeällä ihmisellä on aina paikka sydämessäni, vaikka tunteemme muuttuisivat tai aika veisi eri suuntiin. En osaa kuvitella, että olisin riidoissa entisten rakkaitteni kanssa, Ellen kertoi MeNaisten haastattelussa vuonna 2010.

 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »