Saku Koivu ja Hanna Koivu

Saku Koivu sai ökyhuvilansa jättiremontin valmiiksi: lahoava rötiskö muuttui hulppeaksi miljoonamökiksi!

23.08.2019 07:33

NHL-uransa vuonna 2014 päättänyt jääkiekkotähti Saku Koivu, 44, on saanut valmiiksi pitkäkestoisen huvilahankkeensa, jonka parissa hän on paininut jo parissenkymmentä vuotta.

Saku osti huonoon kuntoon ajautuneen kesäasunnon Turun Kakskerrasta vuonna 1999 ja maksoi tuolloin vuonna 1926 rakennetusta huvilasta 1,2 miljoonaa markkaa eli noin 200 000 euroa.

Saku yritti saada talolle purkulupaa vuonna 2006, mutta lopulta Lounais-Suomen ympäristökeskus kuitenkin hylkäsi hakemuksen.

Lue myös: Saku Koivun ökylukaali valmistui: autotallissa viherkatto – kuvat!

Vuonna 2012 Saku haki puolestaan rakennuslupaa paikallishistoriallisesti poikkeuksellisen arvokkaan huvilan korjaamiselle ja uudelleen rakentamiselle. Lupa meni läpi ja ex-NHL-tähti rakennutti lahoamispisteessä olevan huvilan kokonaan uusiksi perustuksia myöten.

Kesähuvilahanke on valmistunut ja tuore Seiska esittelee huvilan lopputuloksen. Asiantuntija-arvioiden mukaan projektiin on uponnut satojatuhansia euroja.

Lue myös: Oho! Saku Koivu firma raskaasti tappiolla – otti 125 000 euron lainan paikatakseen miinuksia!

Katso kuvat Sakun rakennuttamasta, jopa miljoonan euron arvoisesta huvilasta Seiska Klubista tästä linkistä!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!