Uutiset
Katso kuvat!

Sairaanhoitaja Kati, 44, näki itsensä televisiossa ja suivaantui – kuvat huikeasta muodonmuutoksesta!

19.05.2019 21:07

Raskauskilot tarttuivat Turussa asuvan sairaanhoitajan Kati Hoffströmin, 44, vartaloon hiljalleen, kun hän täytti biologista ja yhteiskunnallista kutsumustaan synnyttämällä kolme lasta. Lapset ovat täysi-ikäisiä.

– Olin 21-vuotias saadessani esikoiseni, ja palasin raskauden jälkeen nopeasti hoikan ihmisen kokoon. Toisen lapsen kohdalla kiloja jäi enemmän ja kolmannen synnytyksen jälkeen vieläkin enemmän.

Kati oli aiemmin jojolaihduttaja, joka on kokeillut kaikki mahdolliset dieetit, ollut painonvartijoissa ja inhonnut omaa peilikuvaansa repsahdettuaan kerta toisensa jälkeen.

– Viime vuonna sain lopulta tarpeekseni, kun katsoin itseäni tv:stä. Osallistuin Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmaan vuosina 2017–2018. Minua seurattiin vuoden ajan, halusin takaisin jazzlaulajaksi, ja sen tavoitteen saavutinkin. Jazzlaulajan lisäksi näin kuitenkin ruudussa lihavuudesta, verenpainetaudista, astmasta ja nivelkivuista kärsivän ihmisen.

Kati julkaisee Facebookissa ennen ja nyt -kuvapareja, jotka kannustavat laihduttamisessa. Katia voi seurata Katyn ketoelämää -Facebook-tilillä.
Kati julkaisee Facebookissa ennen ja nyt -kuvapareja, jotka kannustavat laihduttamisessa. Katia voi seurata Katyn ketoelämää -Facebook-tilillä.

 

Väsymys katosi

Hoitoalan ihmisenä Kati otti tarkoin selvää ketodieetistä ja kaivoi pölyyntyneen kuntolaitteensa varastosta. Hän starttasi uuteen elämäntapaan vuosi sitten elokuussa, jolloin lähtöpainoa oli 110 kiloa ja usean pillerin säännöllinen päivälääkitys.

Kati sairasti suomalaisille yleistä verenpainetautia ja astmaa ja kärsi usein toistuvista migreeni- ja nivelkipukohtauksista. Hän sai kipulääkkeiden lisäksi turvottavaa kortisonilääkitystä, mikä ei ainakaan alentanut painoa.

– Vappuun mennessä minusta oli hävinnyt 20 kiloa. Lihavana olin aina umpiväsynyt, nyt unen tarpeeni on noin kuusi tuntia vuorokaudessa, ja saan valtavan paljon enemmän aikaiseksi, Kati kehuu.

Lue lisää Katin laihdutuksesta tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Katin koti-albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!