Saana Uimonen katuu kauneusoperaatioitaan - nämä kaikki minulle on tehty!

Saana Uimonen katuu kauneusoperaatioitaan - nämä kaikki minulle on tehty!

Uutiset | 14.10.2014 12:23

Kohukaunotar Saana Uimonen (ent. Parviainen) julkaisi maanantaina (13.10.) blogimerkinnän, jossa hän kiroaa huonoa itsetuntoaan ja tekemiään kauneusoperaatioita.

- Toivon että tämä kirjoitus muuttaisi edes yhden ihmisen päätöksen tehdä joku typerä kauneusoperaatio. Ja syy tälle toiveelle on se, etten halua kenellekään niitä samoja kokemuksia, mitä olen itse joutunut läpikäymään.

Kritiikkiä saavat esimerkiksi hiustenpidennykset, joita ei Saanan mukaan ole tarkoitettu tavalliseen elämään, kuten nukkumiseen ja suihkussa käymiseen.

- Ihmettelen nyt, miksi ikinä menin ja pilasin kauniit, tuuheat hiukseni ottamalla kamalat pidennykset, hän kirjoittaa.

 

Ripset tuhoutuivat ja silmät tulehtuivat

Huutia saavat myös ripsienpidennykset.

- Satun omistamaan pitkät ja tummat ripset. Joten kertokaa, mistä sain päähäni tuhlata satoja ja taas satoja euroja ripsien pidennyksiin, jotka tuhoavat omat ripset? Eikä siinä vielä mitään, mutta minulla ne silmät tulehtuivat joka kerta kun otin pidennykset. Ja silti etsin aina vain uutta paikkaa, ”josko täällä ne eivät tulehtuisi…” Ymmärrättekö, leikin näölläni antaessani ties kenen liimailla silmiini irtokarvoja ja tästä ärsyyntyneinä silmäni tulehtuivat joka kerta. Ja minkä näköiset ne olivat! Nykyään katson vain surullisena jokaista, jolla on epämääräinen rivi noita luonnottomia karvoja silmissään.

Tatuoinnit kaduttavat

Kolmanneksi murheenkryynikseen Saana listaa ottamansa tatuoinnit.

- Luojan kiitos ehdin nuoruuden höyrypäissäni ottamaan ”vain” kolme tatuointia. Lähellä oli etten ottanut enemmänkin, mutta onneksi en ehtinyt ja nyt en ottaisi niitä enää mistään hinnasta.

Saanan mukaan valkoinen hymykään ei ole tavoittelemisen väärtti.

- Edellisiä vielä kamalempi keksintö on halvat hammaslaminaatit, joita Suomessa tehdään kovin epäammattimaisesti. Älkää hyvät ihmiset menkö ottamaan sellaisia!

"Rinnoistani hävisi tunto"

Eniten povipommia kaduttavat silikonit.

- Olen pieni ja siro ihminen, ja nuoruuden hölmöilyissäni menin täyttämään rintani peräti kahteen kertaan. Peiliin katsoessani näen kehoni nyt vääristyneenä, sillä rintani ovat suuremmat kuin luonto on minulle luonut. (...) Olenkin nyt harkinnut silikonien poistamista. Mutta sen haluan tehdä hyvällä kirurgilla, sillä edellinen jätti rintoihini ikävät arvet, ja lisäksi rinnoistani on hävinnyt tunto. Tämä on erittäin herkkä asia myöntää, sillä se on iso osa naisen seksuaalisuutta.

"En tunnistanut enää itseäni"

Tällä hetkellä huuliruiskeet ovat olleet kovassa huudossa, ja esimerkiksi Viidakon tähtöset ovat rampanneet kilvan klinikalla täyttämässä huuliaan. Saanaa huulten täyttäminen kaduttaa.

-Voi luoja sanon minä. Olen kolmesti täyttänyt huuliani, ja edennyt kuin narkkari aina vahvempaan aineeseen. Kävin viimeksi vajaa vuosi sitten ottamassa täytettä. Pian sen jälkeen masennuin, enkä hymyillyt puoleen vuoteen. Ylähuuleni ei liikkunut, enkä voinut ilmeillä ja elehtiä kuten luonnollisesti teen ja kuten luonnollisesti kaikki ihmiset tekevät. En pystynyt edes viheltämään! Kun katsoin itseäni peilistä, en tunnistanut itseäni. Ja kun hymyilin, näytin niin idiootilta etten pysty sitä edes sanoilla kuvailemaan.

"Tyylikkyys lähtee sisältä"

Tällä hetkellä kohujulkkis toteaa arvostavansa luonnollisuutta. Hän on luopunut myös tekorusketuksesta ja hiustenvärjäämisestä.

- Omasta mielestäni oma äitini on hyvä esimerkki luonnollisesta kauneudesta. Haluan seurata hänen esimerkkiään ja pitää huolta ulkonäöstäni terveellisellä ruokavaliolla, liikunnalla ja kohtuullisella laittautumisella. Tyylikkyys lähtee sisältä, sitä ei voi ostaa purkista tai tehdä kirurgin veitsellä.

Lue Saanan koko blogipostaus täältä.

Mitä mieltä sinä olet kauneusoperaatioista? Kommentoi!

Teksti:Hanna Juntto
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!