Hyppää pääsisältöön
Rosanna Kulju

Rosanna Kulju ei enää suostu uhkapelifirmojen mannekiiniksi: "En voisi käsi sydämellä suositella seuraajilleni"

Viihdealan yrittäjä, Miss Helsinki -kisoja luotsaava Rosanna Kulju on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja myös ansaitsee sitä kautta tuloja itselleen.  Rosanna jakaa seuraajilleen hetkiä omasta elämästään, urheiluharrastuksistaan, iloista, suruista... Tietenkään unohtamatta yhteistyöpostauksia. 

- Tällä hetkellä elämässäni ei ole mitään sellaista asiaa, mitä en voisi jakaa somessa, Rosanna kertoo Inez-televisiokanavan lanseeraustilaisuudessa.

Lue myös:  Rosanna Kuljun podcast pureutuu seksikumppanien määrään: ”Mä laskin omani ja pääsin sellaiseen summaan, että lopetin….”

Jätti leipätyön 

Rosanna lopetti noin vuosi sitten varsinaisen leipätyönsä ja muunsi toiminimensä osakeyhtiöksi. Rosanna palkkasi myös osa-aikaisen työntekijän kuvaajaaksi ja editoijaksi YouTube, Instagram, blogi..). Palkollinen tekee myös myyntityötä.

- En halua vaivata ystäviäni esimerkiksi kuvien oton suhteen ja käyttää yhteistä aikaamme siihen, että minusta räpsittäisiin kuvia. 

- Minulla on ollut puolitoista kuukautta myös somemanageri, jonka kanssa suunnitellaan tulevaisuutta ja sitä, mihin haluan pyrkiä, Rosanna jatkaa. 

Lue myös: Näin Rosanna Kulju nousi baarityöntekijästä Miss Helsinki -missimammaksi – luopui parisuhteesta unelmien vuoksi: ”Valitsin itseni”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Long time no selfie 🤓 Ihanaa viikonloppua beibet 🖤

A post shared by Rosanna Kulju 🧚🏻‍♀️ (@rosannakulju) on

Vastuullisuus

Rosanna tekee paljon yhteistyötä eri firmojen kanssa. 

- Toivon, että voisin olla seuraajilleni inspiraatio. En halua kampanjoida tileilläni mitään, jota en voisi käsi sydämellä suositella seuraajilleni. 

Rosanna kertookin miettivänsä aina pitkään, mihin suostuu ja sopiiko tuote hänen brändiinsä. 

- En suostu tekemään yhteistyötä peliyhtiöiden kanssa. Opin ymmärtämään niitä ihmisiä, jotka niiden kanssa yhteistyötä tekevät, kun kuulin rahasummasta, mitä niistä saa. 

Rosanna on tehnyt kerran elämässään yhteistyöpostauksen kyseisten firmojen kanssa, mutta enää hän ei suostuisi siihen. 

- Veikkauksen kanssa kylläkin teen yhteistyötä, sillä koen sen vastuulliseksi ja he tekevät paljon hyväntekeväisyyttä. 

Yksi kuva = 8 h 

Kaunottaren päivät eivät ole normaaleja toimistoaikoja, vaan työt kulkevat aamusta iltaan hänen mukanaan. 

- Jos olen lomalla, niin olen myös silloin töissä. Minun ei auta sanoa seuraajilleni "anteeksi, olen nyt kolme viikkoa lomalla, eikä Instagramiin ole tulossa mitään". 

Yhteen Instagram-kuvaan saattaa mennä työpäivän verran aikaa, jos ei enemmänkin, kun mukaan lasketaan sähköpostit, kuvaukset, suunnittelu ja muokkaus. 

- Vaikka tästä työstä ei pääsekään lomalle, niin silti rakastan tätä, mitä tällä hetkellä teen, Rosanna summaa tyytyväisenä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hauskaa vappua! 🥳🎈

A post shared by Rosanna Kulju 🧚🏻‍♀️ (@rosannakulju) on

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!