Hyppää pääsisältöön
rosanna kulju

Näin Rosanna Kulju nousi baarityöntekijästä Miss Helsinki -missimammaksi – luopui parisuhteesta unelmien vuoksi: ”Valitsin itseni”

Vasta äskettäin Suomeen palannut Rosanna Kulju avaa tuoreessa blogipostauksessaan ajatuksiaan omasta menestyksestään. 

Reilu parikymppinen kaunotar on noussut Miss Hesinki -kilpailijasta kisan tuottajaksi ja omistajaksi. Hän elättää itsensä sosiaalisen median alustoilla ja luotsaa suosittua podcastia. Matka on taittunut myös tarjoilijasta pienyrittäjäksi pr-alalle ja siitä osakeyhtiön omistajaksi. Sen lisäksi Rosanna välittää ammattitaitoisia VIP-emäntiä erilaisiin tapahtumiin ja yökerhoihin. 

Kirjoituksessaan Rosanna pohtii, saako hän sanoa ääneen olevansa tyytyväinen elämässään saavuttamistaan  asioista. 

Oon kuitenkin ÄÄRIMMÄISEN onnellinen ja kiitollinen, että voin elättää itseni somella. Matka tähän pisteeseen on kuitenkin ollut tosi pitkä; tein kaksi vuotta yötöitä, messuja, edustuksia sekä somea samaan aikaan (rakensin someen pohjaa ja seuraajia). Pahimmillaan tein töitä yli 40h/ viikonloppu muutaman tunnin yöunilla ja viikolla satunnaisesti päivätöitäkin. Tätä työtahtia saattoi välillä jatkua viikkoja. Tiedän, että monella alalla ihmiset työskentelee tosi pitkiä päiviä ja en pelkää pitkiä vuoroja ja putkia itsekään, tuolloin vaan tuntui ettei ollut mitään muuta ja kaikki muu kärsi. 

Lue lisää: Vau! Sara Sieppi esittelee Balin suosituimman Instagram-kuvakohteen – tunnistatko paikan!

Rosanna Kulju
Rosanna Miss Helsinki -kilpailussa

”Mun kumppani ei hyväksynyt mun työtä”

Rosannan lähes 6000 merkkinen blogipostaus pitää sisällään myös yksityiskohtia siitä, miten hänen työuransa vaikutti hänen menneeseen parisuhteeseensa. Rosanna seurusteli ja asui avoliitossa Hunkseistakin tutun Tofe Saidin kanssa, kunnes pariskunta ilmoitti erostaan viime vuonna. 

Lue lisää: Miss Helsinki Rosanna Kulju ja Hunks-Tofe – ero: ”En halua enää valehdella!”

Se mikä mua vei eteenpäin oli se unelma että joskus voin elää mun somella sekä välittää henkilökuntaa tapahtumiin ja yrityksille. Elää sillä omalla brändillä joka olen minä itse. Menetin jopa parisuhteen tämän unelman takia, en oo tätä tainnut ennen kertoakaan mutta nyt sillä ei oo enään mitään merkitystä kerronko vai en. En oo mitään velkaa sille ihmiselle enään. Mun kumppani ei hyväksynyt mun työtä ja esillä olemista sitten lainkaan, se fakta teki mun elämästä tosi hankalaa ja jouduin valitsemaan haluanko pitää ok parisuhteen vai jahdata unelmia. Kuten varmaan tiedätte tässä vaiheessa valitsin itseni ja mun unelmat.
 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!