fbq
Uutiset
07.01.2019 11:15
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
sara sieppi ja rosanna kulju
Vau! Sara Sieppi esittelee Balin suosituimman Instagram-kuvakohteen – tunnistatko paikan!
Uutiset
07.01.2019 11:15
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Parhaillaan tuntuu siltä, että joka toinen sosiaalisen median päivitys tehdään ulkomailta, toinen toistaan hulppeimmista puitteista. Esimerkiksi Onnenpyörä-juontaja Sara Sieppi ja Miss Helsinki -kilpailua luotsaava Rosanna Kulju ovat viime päivät tykittäneet some-kanaviinsa liudan valokuvia trooppisista maisemista. 

KATSO LISÄÄ: HUH, MITÄ BIKINIBEIBEJÄ! SARA SIEPPI OTTI ROSANNA KULJUN REISSUKAVERIKSEEN ROOPE SALMISEN TILALLE RAKKAUSLOMALLE - KATSO UPEAT KUVAT!

Postauksissaan Sara antaa ymmärtää, että matka oli alun perin varattu hänelle ja hänen ex-puolisolleen Roope Salmiselle. Eron myötä lemmenloma muutti muotoaan tyttöjenreissuksi, jossa kaksikko vaikuttaa viihtyneen paremmin kuin hyvin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balin suosituin Instagram-lokaatio näyttää tältä.💙 ..Eiku hetkinen🤫 #gatesofheaven

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Tänään maanantaina (7.1.) Sara julkaisi valokuvan Pura Lempuyangin temppeleiltä, joka on yksi Balin suosituimmista vierailukohteista. Siitä kertoo esimerkiksi se, että pelkästään Instagramissa temppelin upeista "porteista" löytyy kymmeniä tuhansia valokuvia. <-- Voit katsoa niitä tuolta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

’What’s meant to be will always find its way’ is one of my fave quotes ever. I really do believe so 💚

Henkilön ROSANNA KAROLIINA ® (@rosannakulju) jakama julkaisu

Myös Rosannan tililtä löytyy Balilla lomailijoille tuttu kohde. Nimittäin riisipelloilta tuttu tuoli, joka on ikään kuin rakennettu puuhun!

Samoilta kulmilta löytyy myös jo hieman hurjapäisyyttä vaativa keinu, joka liitää ilman halki korkeammalla kuin uskoisitkaan.

–Tää viidakkokeinu on ollu mun bucketlistalla pitkään ja kattokaa ny, siellä mä meen! Meinasi tosin jäädä tekemättä, koska todellisuus oli vielä niitä IG-kuviakin kauheampaa. Kysyin kuus kertaa ”is it safe” ja sit yhtäkkiä ne päästikin vaan irti. Kiljuin ja nautin. Huh. Disney Worldin jälkeen voin pahoin viikon - saa nähdä kauan tän olon normalisoitumiseen menee.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »