Uutiset
Katso kuvat!

Romanttiset yhteiskuvat! Niina Kuhdan rakkaus roihuaa – ”Ollut niin ikävä työpäivien aikana, että olen käynyt pussailemassa Jussia hänen työpaikkansa parkkipaikalla!”

16.02.2020 15:05

Nelosen Suurin pudottaja- sekä TV5:n Say Yes to the Dress Suomi -ohjelmista tutun hääalayrittäjän Niina Kuhdan, 38, ja it-alan ekonomin Jussin, 42, rakkaus roihahti viime syksynä heidän löydettyään toisensa Tinderistä.

Lue myös: Niina Kuhta salasi sukunimensä Jussi-rakkaaltaan – ”En osannut odottaa, että joudumme suhteemme alussa Seiskan paparazzaamaksi!”

Itkimme ja nauroimme

Kaksikon rakkaudessa on kyse kahden aikuisen ihmisen suhteesta.

– Alusta asti olimme hyvin avoimia toisillemme. Itkimme ja nauroimme jo ennen kuin olimme edes tavanneet. Kerroimme elämänhistoriamme ja mitä haluamme elämältä, Niina kertoo.

Niina on kova hemmottelemaan miestään. – Suhteemme aikana olen käynyt ensimmäistä kertaa kasvo- hoidossa ja kuumakivihieronnassa.
Niina on kova hemmottelemaan miestään. – Suhteemme aikana olen käynyt ensimmäistä kertaa kasvo- hoidossa ja kuumakivihieronnassa.

 

Jussi-rakas kertoo heidän kokeneen hyvin samanlaisia asioita.

– Esimeriksi avioero ja läheisten menettäminen tahoillamme ovat luoneet välillemme sielunkumppanuuden.

Lue myös: ”Pelästyin hänen olevan kihloissa tai naimisissa!” Niina Kuhta huomasi Jussi-rakkaansa kädessä sormuksen – näin paniikinomainen tilanne selvisi!

Rakastavaiset eivät vielä asu yhdessä.

– Jussi on viettänyt suhteemme alusta lähtien puolet viikosta luonani. Olemme myös käyneet katsomassa asuntoja, mutta vielä ei ole löytynyt mieleistä, Niina paljastaa.

– Asuntonäytöissä on ollut kiva käydä, mutta meillä ei ole kiire muuttaa yhteen, Jussi toteaa.

Niina ja Jussi ovat kovia hassuttelemaan. – Meillä on hulvattoman hauskaa yhdessä. Päällä on jatkuva teatteriesitys, Niina naurahtaa.
Niina ja Jussi ovat kovia hassuttelemaan. – Meillä on hulvattoman hauskaa yhdessä. Päällä on jatkuva teatteriesitys, Niina naurahtaa.

 

Rakastavaiset ovat kovia osoittamaan rakkauttaan.

– Minulla on ollut niin ikävä työpäivien aikana, että olen käynyt pussailemassa Jussia hänen työpaikkansa parkkipaikalla. Jussi on siitä ihana, että saan häneltä joka ilta selkähieronnan. Lähetämme päivittäin satoja viestejä! Hukutamme toisemme rakkausviesteihin, Niina nauraa.

Tänä keväänä rakastavaiset matkustavat Barcelonaan ja Lontooseen.  – Ne ovat työmatkojani, joihin haluan ottaa Jussin mukaan. Emme malta olla erossa toisistamme, Niina sanoo.
Tänä keväänä rakastavaiset matkustavat Barcelonaan ja Lontooseen.  – Ne ovat työmatkojani, joihin haluan ottaa Jussin mukaan. Emme malta olla erossa toisistamme, Niina sanoo.

 

Lue myös: ”Ihana miehinen mies” sulatti Niina Kuhdan sydämen – intohimon liekki roihahti jo ensitreffeillä: ”Menimme ensin kahville, sitten kävelylle ja…”

Puoli vuotta kestäneen suhteen aikana pariskunta on välttynyt ainakin isoilta kinoilta. Pientä eripuraa on syntynyt aikatauluista, mutta nekin on saatu sovittua.

– Olemme molemmat hyvin kiireisiä, joten yhteinen aika on ollut kortilla. Kiistatilanteissa Jussi on sovittelevampi kuin minä, Niina kertoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!