Vain Seiskassa!
Niina Kuhta.

”Ihana miehinen mies” sulatti Niina Kuhdan sydämen – intohimon liekki roihahti jo ensitreffeillä: ”Menimme ensin kahville, sitten kävelylle ja…”

12.11.2019 11:59

Kuten Seiska on ansiokkaasti uutisoinut, Suomen suurin pudottaja-sarjasta tuttu Miss Plus Size vuosimallia 2018 ja Niinatar-hääpukuliikkeen yrittäjä Niina Kuhta on löytänyt uuden rakkaan rinnalleen.

Lue myös: Rakastunut Niina Kuhta paljastaa: Uusi kulta löytyi Tinderistä – ”Olen valmis etenemään nopeasti!” Katso yhteiskuva!

Iloinen ja hersyvä julkkiskaunotar onkin nopea nainen liikkeissään. Hänen järjestyksessään toinen avioliittonsa sai lainvoiman vasta alkusyksystä, mutta jo nyt Niinan käsikynkässä kulkee uusi mies.

Mistään hätiköinnistä ei silti ole kyse. Tinderissä tavanneet rakastavaiset tutustuivat toisiinsa todella tarkkaan ennen ensitreffejä.

- Löimme pöytään kaikki unelmamme ja toiveemme. Meillä oli toisistamme todella kovat odotukset, mutta ne kaikki ylittyivät kirkkaasti! Hän on ihana miehinen mies, Niina ylistää Seiskalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Niina Kuhta & mysteerimies.
Seiskan paparazzi bongasi hiljattain mysteerimiehen ja Niinan helsinkiläisestä kauppakeskuksesta.

"Ihanat ensitreffit"

Vaikka kaikki mahdollinen oli perattu etukäteen somessa, ensitapaamien kasvokkain lehautti vatsanpohjaan todellisen perhosparven. Jännitys oli kuitenkin sikäli turhaa, että Niinan ja mysteerimiehen kemiat pelasivat välittömästi yhteen.

-  Meillä oli ihanat ensitreffit. Välillämme oli heti vahvoja tunteita, Niina myhäilee.

Oliko myös intohimon tunteita?

- Oli, tietenkin! Mutta kävimme siis ihan vain kahvilla, hän lisää nauraen.

- Olen tosi pidättyväinen ja vanhanaikainen näissä treffikuvioissa. Vaikka olenkin avoin ja puhelias, olen kuitenkin ujo tyttö. Menimme ensin kahvilla, sitten kävelylle ja niin edelleen. Juttumme tuntuu siltä, että tästä voi hyvinkin tulla jotain!
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!