Katso kuvat!
Jani Sievinen vie Maria-rakkaansa vihille.

Romanttiset kuvat Leviltä! Jani Sievinen vie kotibileissä kohtaamansa Marian vihille – ”Asumme eri osoitteissa!”

23.10.2019 05:23

Ensilumi on satanut Leville, kun entisen huippu-uimari Jani Sievisen, 45, ja hänen opettajana työskentelevän Maria-rakkaansa uusioperhe on saapunut viikonlopun viettoon.

Jani ja Maria ottavat suhteessaan uuden askeleen, kun menevät maaliskuussa naimisiin Levillä. Luvassa on hyvin intiimit häät, sillä hääkutsu on lähtenyt vain 40 sukulaiselle ja lähiystävälle.

– Jani olisi halunnut isot häät, ja minä taas halusin todella pienet. Olimme kuitenkin lopulta yhtä mieltä siitä, että haluamme paikalle vain kaikkein rakkaimmat ihmiset. Minulle on todella tärkeää, että ehdin juttelemaan jokaisen vieraan kanssa, Maria kertoo.

Rakastavaisten saama julkisuus tuntui Mariasta aluksi pelottavalta. – Ensimmäinen yhteinen reissumme oli täällä Levillä, ja piilottelimme toimittajilta. Sittemmin Urheilugaala ja Linnan juhlat olivat ensimmäisiä tilaisuuksia, joihin menimme yhdessä, Maria muistelee pyramidihotellin sängyllä.
Rakastavaisten saama julkisuus tuntui Mariasta aluksi pelottavalta. – Ensimmäinen yhteinen reissumme oli täällä Levillä, ja piilottelimme toimittajilta. Sittemmin Urheilugaala ja Linnan juhlat olivat ensimmäisiä tilaisuuksia, joihin menimme yhdessä, Maria muistelee pyramidihotellin sängyllä.

 

Lue myös: Jani Sievinen elää erossa lapsistaan – ”Ei ole muita vaihtoehtoja!”

Naimisiin Tonttulassa

Hääpaikaksi valittiin Päivikki Palosaaren omistuksessa oleva hotelli Taivaanvalkeat ja sen yhteydessä oleva Tonttulan elämyskylä, jonka pariskunta on varannut häiden ajaksi yksityiskäyttöön.

– Täällä on ihan oma tunnelmansa, jota ei voi verrata mihinkään. Paikka ei vaadi koristeluja, koska kaikki on valmiina, Maria sanoo.

Marian päällä ei nähdä perinteistä hääpukua.

– Se on enemmänkin juhlapuku, joka sopisi yhtä hyvin gaalatilaisuuksiin. Se on myös sen verran rohkea ja antava, että olen sanonut isälleni, että hänen kannattaa varata muutama nitro povitaskuun, Maria nauraa.

Janin ja Marian häitä tanssitaan maaliskuussa täällä, hotelli Taivaanvalkeissa Levillä.
Janin ja Marian häitä tanssitaan maaliskuussa täällä, hotelli Taivaanvalkeissa Levillä.

Panostamme häätanssiin

Pariskunnan toiveesta häissä ei myöskään ole hääleikkejä.

– Siellä ei missään tapauksessa ole morsiamenryöstöä tai tuolileikkejä. Ne ovat mielestäni vieraille hyvin vaivaannuttavia. Minulla ei ole myöskään ole kukkakimppua, Maria kertoo.

– Sen sijaan olemme panostaneet häätanssiin. Meidän on tarkoitus ottaa tehotreeni heti, kun Jani on toipunut lonkkaleikkauksesta.

Jani uskoo olevansa kunnossa ennen häitä.

– Jotkut ovat osallistuneet triathloniin kahdeksan kuukautta leikkauksen jälkeen. Minulla on puoli vuotta aikaa toipua, Jani sanoo ja myöntää jännittävänsä häiden tanssinumeroa.

Päivikki Palosaari on päättänyt antaa parille häälahjaksi hääyön vastavalmistuneessa pyramidissa.

– Se on ihan täydellinen paikka viettää hääyö. Olen tosi onnellinen, jos näemme tähtitaivaan ja revontulia, Maria haaveilee.

Rakastavaiset seitsenlapsiseen uusioperheeseen kuuluu Janin kolme tytärtä ja kaksi aikuista poikaa sekä Marian kaksi lasta. – Lapsista on tullut todella hyviä kavereita keskenään. Emme erottele heitä vaan kohtelemme samanveroisina.
Rakastavaiset seitsenlapsiseen uusioperheeseen kuuluu Janin kolme tytärtä ja kaksi aikuista poikaa sekä Marian kaksi lasta. – Lapsista on tullut todella hyviä kavereita keskenään. Emme erottele heitä vaan kohtelemme samanveroisina.

Lue myös: Jani Sievinen avautuu tuskaisista lonkkakivuistaan: ”Tuntui, etten pääse edes tuolista ylös!”

Täydennämme toisiamme

Kolmatta kertaa naimisiin menevä Jani ja ensimmäistä kertaa alttarille asteleva Maria uskovat ikuiseen rakkauteen.

– Meidät on tehty toisillemme. Olemme toistemme parhaat kaverit. En ole kokenut samanlaista ystävyyttä kenenkään muun kanssa ennen Jania. Emme riitele koskaan, etenkään kotitöihin liittyvistä asioista, Maria kertoo.

Jani jatkaa heidän olevan keskenään samantyylisiä

– Me täydennämme toisiamme. Arvomaailmamme on samanlainen, mutta käytännön asioissa olemme hyvin erilaisia. Teen paljon töitä, mutta olen kotona laiska. Mariassa riittää virtaa työpäivien jälkeenkin, eikä hän ikinä pysähdy.

Koulu on ottanut hyvin vastaan Marian julkisuuden.  – Opettajanhuoneen pöydälle ilmestyy välillä lehtiä, joiden kansissa olemme Janin kanssa. Linnan juhlien jälkeen puolestaan ekaluokkalainen tuli kertomaan, kuinka oli nähnyt minut tv:ssä. Hän oli täpinöissään.
Koulu on ottanut hyvin vastaan Marian julkisuuden. – Opettajanhuoneen pöydälle ilmestyy välillä lehtiä, joiden kansissa olemme Janin kanssa. Linnan juhlien jälkeen puolestaan ekaluokkalainen tuli kertomaan, kuinka oli nähnyt minut tv:ssä. Hän oli täpinöissään.

Edessä polttarit

Ennen häitä luvassa on kuitenkin polttarit.

– En osaa sanoa yhtään, mitä ystävät ovat järjestämässä. Haluaisin käydä hyvän porukan kanssa syömässä, Jani kertoo.

– Olen kuullut ystäviltäni, että polttarit on tulossa. Olisin pärjännyt ilman niitäkin. Ihan mitä tahansa tulee, niin otan kaiken kiitollisena vastaan.

Lue myös: Sairauslomalle joutuva Jani Sievinen paljastaa: ”Työskentelen opettajana!”

Asumme eri osoitteissa

Marian ja Janin suhde roihahti romanssiksi yhteisten ystävien avulla kesäisissä kotibileissä reilut viisi vuotta sitten. Maria oli muodostanut Janista lehtiartikkeleiden perusteella oman käsityksensä, joka osoittautui vääräksi.

– Jani on paljon muutakin kuin lehtien palstoilla esiintyvä huippu-urheilija. Hän on todella fiksu ja tunneälykäs. Olin aluksi todella kriittinen, miksi joku haluaa esiintyä julkisuudessa ja kertoa aivan kaiken omasta elämästään lehdille, Maria sanoo.

Janille Marian tapaaminen osui myös suoraan suoneen.

– Suhteemme alku oli täydellinen, sillä lähestyimme toisiamme keskustelemalla. Minulla oli heti olo, että olen löytänyt sen oikean.

Toistaiseksi pariskunta on kirjoilla eri osoitteissa, vaikka viettääkin runsaasti aikaa toistensa luona.

– Uskon, että hankimme jonain päivänä yhteisen kodin. En vielä osaa sanoa, koska on sen aika, Maria pohtii.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!