Jani Sievinen kertoo lonkkakivuistaan.

Jani Sievinen avautuu tuskaisista lonkkakivuistaan: ”Tuntui, etten pääse edes tuolista ylös!”

21.10.2019 06:38

Ensilumi on satanut Leville, kun entisen huippu-uimari Jani Sievisen, 45, ja hänen opettajana työskentelevän Maria-rakkaansa uusioperhe on saapunut viikonlopun viettoon. Vain muutamaa päivää aikaisemmin Jani on ilmoittanut jäävänsä pitkälle sairauslomalle lonkkaleikkauksen takia. Käveleminen on tuottanut entiselle huippu-urheilijalle tuskaa vuoden päivät.

– Välillä on parempia päiviä, välillä huonompia. Tänään tuntui taas siltä, etten edes pääse tuolista ylös. Monesti myös mietin kotona, haluanko tai pystynkö kivun takia edes liikkumaan paikasta toiseen.

– En pysty urheilemaan tai edes uimaan. Kävelykyvyn heikentyminen on kova paikka.

Lue myös: Jani Sievisen kuvankaunis Maria-rakas paljastaa: Hääpukuni on rohkea ja antava!

Mariasta tuntuu pahalta seurata vierestä rakkaansa kipuja.

– On hirveätä katsoa, kun ei pysty auttamaan. Toki tuon ja vien hänelle asioita, ettei hänen tarvitse rasittaa lonkkaansa, Maria kertoo.

Rakastavaiset seitsenlapsiseen uusioperheeseen kuuluu Janin kolme tytärtä ja kaksi aikuista poikaa sekä Marian kaksi lasta. – Lapsista on tullut todella hyviä kavereita keskenään. Emme erottele heitä vaan kohtelemme samanveroisina.
Rakastavaiset seitsenlapsiseen uusioperheeseen kuuluu Janin kolme tytärtä ja kaksi aikuista poikaa sekä Marian kaksi lasta. – Lapsista on tullut todella hyviä kavereita keskenään. Emme erottele heitä vaan kohtelemme samanveroisina.

 

Lue myös: Jani Sievinen elää erossa lapsistaan – ”Ei ole muita vaihtoehtoja!”

Jania vaivaa synnynnäinen lonkkavamma, joka on pahentunut ennen aikojaan urheilu-uran aiheuttaman liiallisen rasituksen takia.

– Sitä on pahentanut tuhansien kilometrien vuosittaiset ajoreissut lapsiani tapaamaan.

Felicia-tytär tiedustelee Janilta, jännittääkö isää leikkauspöydälle joutuminen.

– Jännittää. Toisaalta olen iloinen, sillä pääsen eroon jatkuvasta kivusta.

Lue myös: ”Kyllähän se sydäntä lämmittää!” Ex-uimari Jani Sievisen lapset seuraavat isänsä jalanjälkiä!

Hän on urheilu-urallaan joutunut käymään läpi isoja leikkauksia.

– Minulle tehtiin vuosituhannen alussa sydänleikkaus, jolla korjattiin rytmihäiriö. Silloin minua pelotti todella paljon, koska sydänleikkauksiin liittyy omat riskinsä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!