Rolexit joutuvat takariviin! Petri Vuorinen pyörittää koruttoman teollisuushallin kätköissä ainutlaatuista bisnestä!

Uutiset | 30.03.2020 13:04

Koruttoman näköinen teollisuushalli Turengissa kätkee jättiyllätyksen. Sisään astuttaessa verkkokalvoille vyöryy valtava määrä arvotavaraa moottoripyöristä patsaisiin ja kultakelloista harvinaisiin huonekaluihin. Kyseessähän on aarreaitta!

– Jos tarkkoja ollaan, niin ihan tavallinen huutokauppa vain, Petri Vuorinen naurahtaa.

Lue myös: Tiesitkö? Turenkilaisesta tehdashallista löytyy Suomen oloissa ainutlaatuinen huutokauppa: tarjolla maailman kallein kellomerkki, Salvador Dalín patsas ja superharvinainen Chevrolet!

Ei sentään ihan tavallinen. Huutokauppakeskus Turengin perustajana Petri pyörittää Suomen oloissa ainutlaatuista bisnestä, jossa liikkuu valtava määrä ainutlaatuista arvoesineistöä.

Viiden toimintavuoden aikana Turengissa on huudettu yli 40 000 arvotavaraa. Nimenomaan arvotavaraa, eikä mitä tahansa rihkamaa.

– Emme yritä ostaa tuhannen euron arvosta tavaraa eurolla, vaan yritämme myydä sen euron tavaran tuhannella eurolla.

1 500 neliön hallissa Rolexitkin tuntuvat joutuneen takariviin. Vitriinin etualalla komeilee ökykalliin kellomerkin Patek Philippen 100 000 euron mestariteos sekä saman valmistajan taskukello. Versacen kultakorun pelkkä riipus maksaa yli 6 000 euroa.

Lue myös: Mittaamattoman arvokas! Turengin huutokaupasta löytyy italialaisen taiteilijaneron mestariteos - "Se voi olla 100 000 euroa tai ihan mitä vaan"

Täällä Rolexitkin joutuvat takariviin! Arvokelloja on satojentuhansien edestä, kalleimpana sveitsiläisen ökymerkki Patek Philippen kultakello ja superharvinainen taskukello.
Täällä Rolexitkin joutuvat takariviin! Arvokelloja on satojentuhansien edestä, kalleimpana sveitsiläisen ökymerkki Patek Philippen kultakello ja superharvinainen taskukello.

Korona pakotti nettiin

– Huutokauppapäivinä tungos on niin kova, että autojono on puolen kilometrin pituinen eivätkä läheskään kaikki mahdu millään sisään, Petri kehuu

Maailmanlaajuisen koronapandemian vuoksi huutokauppa on pakko järjestää pelkästään netissä, mutta järjestetään kuitenkin.

– Huudettavana on yli 800 kohdetta. Moni on tuonut tänne tavaraa jo kuukausia sitten, eikä silloin kukaan osannut arvata tällaista koronakatastrofia.

– Hyvää tässä on se, että ihmiset ovat karanteenin vuoksi kotona ja heillä on aikaa selata nettiä. Viime huutokaupassa sivuillamme vieraili useita satojatuhansia ihmisiä.

Katso kuvat Petrin aarteista tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!