Uutiset

Rokkari Jussi69 osti kattohuoneiston Helsingin keskustasta: En halua pröystäillä rahalla!

25.04.2018 09:23

The 69 Eyes -yhtyeensä kanssa ympäri maailmaa lähes 30 vuotta kiertänyt rumpali Jussi69 kertoi Seiskan haastattelussa olevansa myös yrittäjä, jonka raha-asioista kirjanpitäjä huolehtii.

Lue myös: Näin rokkariyrittäjä Jussi69 tekee elantonsa: ”Kirjanpitäjä maksaa minulle kuukausipalkkaa, jotta en tekisi tyhmyyksiä!”

Osti kattohuoneiston

Enimmillään jopa 250 päivää vuodesta tien päällä elänyt Jussi osti hiljattain kattohuoneiston Helsingin keskustasta. Nyt hänellä on ensi kertaa paikka, jota kutsuu kodiksi.

Kultalusikka suussa Jussi ei ole syntynyt.

– Loukkaannun, kun joku sanoo, että minulla on käynyt elämässä hyvä tuuri. Oikeasti olen tehnyt kaiken eteen valtavasti töitä, ja aloitin musiikkihommat jo 14-vuotiaana. Ensimmäiset kymmenen vuotta olin persaukinen, mutta siitä huolimatta uskoin koko ajan unelmaani.

Lue myös: Rumpali Jussi69 on ollut kahdesti lähellä menettää henkensä – on nyt sinut kuoleman kanssa: ”Onneksi en kaksikymppisenä ruvennut asuntosäästäjäksi!”

Terveys ja perhe menevät Jussin listalla rahan edelle. Raha merkitsee rokkarille ainoastaan, että hän voi maksaa laskut.

– Kaikki me tiedämme tarinoita, joissa fyrkat ovat hävinneet kuin tuhka tuuleen. Rahaa tulee ja sitä menee. Jos se loppuu, pitää tehdä lisää. Mutta jos terveys loppuu, sitä ei voi tehdä lisää.

– En ole koskaan tuntenut halua pröystäillä. Se olisi hassua seurassa, johon ovat kuuluneet niin Paris Hilton kuin rock-maailman isoimmat tähdet.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!