Johanna Kuvaja

Rohkealla musiikkivideolla kohauttanut laulajapovipommi Johanna Kuvaja järkyttyi: levypomo tyrmistyi älyttömästä syystä - "Se tuntuu hankaloittavan"

Uutiset | 24.10.2020 20:02

Tamperelainen kolmen lapsen äiti Johanna Kuvaja kohautti vuosi sitten Shower-sinkkunsa musiikkivideolla. Siinä entinen musiikin- ja luokanopettaja kiehnäsi suihkussa litimärässä ja avonaisessa uimapuvussa juoksevan veden alla.

– Kyllähän se yllätti, miten paljon medianäkyvyyttä sain pelkällä suihkuun menolla. Näköjään sellainen riittää vielä tänäkin päivänä, Johanna ihmettelee Seiskalle.

Hänellä ei kuitenkaan ollut mitään ilmaista näkyvyyttä vastaan, sillä suihkuvideo toimi oivana sytykkeenä artistiuraansa käynnistelevälle kaunottarelle. Tarkoituksella hitiksi tehty renkutus päätyi lopulta radiosoittoon 40 maassa, mutta sen jälkeen on ollut hiljaisempaa.

Lue myös: Playboy-kaunotar Johanna Kuvajan hurja paljastus: Seksisuhde liigakiekkoilijaan ja nettiparittelua NHL-pelaajan kanssa – rohkeat kuvat Seiskassa!

Äitiys miinusta?

Suomen Sabrinaksikin kutsuttu Johanna julkaisi viime keväänä toisen sinkkunsa, mutta Back For Good -niminen balladi jäi vähälle huomiolle. Blondin mukaan syy oli selvä: itsenäisesti musiikkia julkaiseva Johanna oli jo lyönyt kaikki paukkunsa suihkusinkkuunsa.

– Käytin kaikki säästöni Showeriin. Ilman levy-yhtiötä on tosi työlästä ja myös järkyttävän kallista saada musiikkia radiosoittoon, hän harmittelee.

– Olen yrittänyt saada levysopimusta, mutta se tuntuu hankaloittavan, etten olekaan mikään parikymppinen typykkä. Äänestäni ja musikaalisuudestani olen kyllä saanut kehuja. Silti eräskin levy-yhtiön pomo löi lähes luurin korvaan kuultuaan, että olen kolmen lapsen äiti!

Katso Johannan rohkeat kuvat Seiska Klubista!

Laulutaitoa löytyy, ja musikaalisuuttakin on vaikka muille jakaa, levy-yhtiöt kammoksuvat kolmen lapsen äitiä. – Minulle ei uskalleta tarjota levytyssopimusta.
Laulutaitoa löytyy, ja musikaalisuuttakin on vaikka muille jakaa, levy-yhtiöt kammoksuvat kolmen lapsen äitiä. – Minulle ei uskalleta tarjota levytyssopimusta.

Lue lisää Johannasta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja, Tampere
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!